Всі категорії
Додати товар

Ажурний бодістокінг зі складним вертикальним плетінням, боді, виріз, колготки, панчохи,

1080 грн
Опис

Забудьте на якийсь час про скромність і стриманість, додайте легку пряну нотку в інтимні стосунки з вашим партнером, купіть чорний ажурний бодістокінг зі складним вертикальним плетінням Casmir CA004. Шикарна панчоха прикрасить ваше тіло цікавим плетінням, яке кардинально відрізняється від класичної сіточки.

Провокаційний стиль чорного ажурного ажурного бодістокінга зі складним вертикальним плетінням Casmir CA004 підкреслить ваш стиль і витонченість, створивши граціозно-сексуальний образ. Тонкі вертикальні нитки комбінезона, як тонкі деталі павутиння, ніжно обволікають ваше тіло і підкреслюють жіночність фігури. Переплетення на стегнах створюють візерунок у формі крил кажана, роблячи їх пишнішими. Малюнок на панчохах, що імітує форму високих римських сандалій, візуально робить стрункішими ніжки. Комплект можна носити під звичайним одягом, якщо додати до нього нижню білизну. А з туфлями на високих підборах, ви отримаєте шикарний еротичний лук для романтичного вечора.

Чорний ажурний бодістокінг зі складним вертикальним плетінням Casmir CA004:

розкішна панчоха з еластичної тканини;

незвичайне плетіння підкреслює апетитні форми стегон і стрункість ніжок;

відкритий доступ до грудей та інтимних зон;

тонкі шлейки розкривають витончену красу рук і плечей.

Колекція сексуальної білизни від польського бренду Casmir - створена з думкою і турботою про сучасну і динамічну жінку. Білизну виробляють у Європі із суворим контролем якості. Акуратні шви і деталі, продумані елементи декору, є основними характеристиками цього бренду. Всі матеріали, які використовуються для виготовлення білизни, мають сертифікат OECO-TEX, тобто вони перевірені на алергенність, пофарбовані стійкою фарбою, довгий час не змінюють свій зовнішній вигляд і колір за умови правильного догляду.

Купіть чорний ажурний бодістокінг зі складним вертикальним плетінням Casmir CA004, наповніть ваш образ сміливою та елегантною еротикою.

Розмір універсальний: розмір грудей - А/D; об'єм талії - від 60 до 84 см; об'єм стегон - від 88 до 112 см

Склад: поліамід - 80%; еластан - 20%

Догляд: ручне прання

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • Onesize

Схожі товари