Всі категорії
Додати товар

Бодістокінг боді з доступом виріз ажур малюнок квітковий панчохи дрібна сіточка комбінезон

610 грн

розпродаж до 19 Травень

488 грн
Опис

Нижня білизна - це закуска перед подачею основної страви. Хочете здивувати вашого партнера несподіваним чином? Тоді купіть бодістокінг із доступом до попки Penthouse - Dirty mind black XL. Комбінезон із приємного матеріалу, з флористичним візерунком, додає жіночності вашій фігурі та відкриває доступ до сідничок.

Бодістокінг з доступом до сідничок Penthouse - Dirty mind black XL - це білизна, яка залишається на вас, навіть у момент найспекотнішої близькості. Імітація шикарного боді і панчіх на підв'язках, додадуть у ваш образ шарм і сексуальність. Квітковий візерунок боді створює хвилюючий силует, а ніжки, обтягнуті панчохами в дрібну сітку, виглядають ще більш стрункими. Грайливі бантики на ніжках, стануть цікавим кокетливим елементом вашого вбрання. Ви можете вдягнути його під звичайний одяг, а можете доповнити туфлями на високих підборах і додати пристрасті у ваш романтичний вечір. Бодістокінг із доступом до попки Penthouse - Dirty mind black XL:

еластична чорна сіточка ідеально сідає по фігурі;

оригінальне плетіння з імітацією боді та панчіх з підв'язками;

гарний виріз для доступу до попки;

дрібна сітка на панчохах підкреслює стрункість ніг;

тонкі шлейки розкривають витончену красу рук і плечей.

Колекція сексуальної білизни від німецького бренду Penthouse - створена для того, щоб максимально продемонструвати вашу жіночність, сміливість і сексуальність.

У виробництві білизни використовуються тільки високоякісні матеріали і барвники, які не викликають алергії, не вимиваються і не залишають слідів на тілі, а за правильного догляду довго зберігають свій первісний вигляд.

Купіть бодістокінг з доступом до попки Penthouse - Dirty mind black XL, додайте естетику у вашу інтимну близькість!

Розмір XL: об'єм грудей - від 98 до 110 см; об'єм талії - від 82 до 92 см; об'єм стегон - від 103 до 118 см

Склад: нейлон - 88%; еластан - 12%

Догляд: ручне прання

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50

Схожі товари