Всі категорії
Додати товар

Моделююче боді, утяжка, marks & spencer, пуш ап

555 грн
Опис

❌З безпечної оплатою не працюю!❌❌❌ Для ПОКУПКИ пишіть будь ласка особисто!!!!!!!!!!!!!!! через кнопку "КУПИТИ" ❌замовлення приймаю тільки після 100% передплати ❗
Шановні покупці, читайте уважно опис товару, заміри та дивіться фото. Я дуже економлю свій і Ваш час, вказуючи точні виміри речей і ОСТАТОЧНІ ЦІНИ. Повернення не передбачено, тому переконливе прохання -робіть покупки обдумано, якщо дуже сумніваєтеся - не купуйте онлайн. Побережіть свої нерви та нерви продавця! Тільки 100% передплата, якщо не підходить - шукайте іншого продавця. Знижок, торгу, обміну, повернення, особистих зустрічей немає. Фото на тілі немає. В наявності.
Колір чорний. фото 2,3 для прикладу. щоб було краще видно.
Утяжка середньої сили за рахунок тканини, тобто це боді не зробить вас меншою на 2-5 розмірів. Єдина "утяжка", яка працює для зменшення у декілька розмірів - це спорт та дієта)
АЛЕ ваше тіло буде виглядати підтягнутим та пружним, без зрадливих складочок у проблемних місцях. Живіт та сідниці будуть виглядати підтягнутими та стрункішими, груди піднятими.
Колір чорний. фото 2,3 для прикладу. щоб було краще видно.
№29. Заміри: ПО під гудьми 45-58см, ПОТ 42-56см, ПОБ 52-71см )на бірці вказано для ОС 130см, тобто на більше не підійде), довжина по боковому шву 44см, довжина по спинці по центру 50см, бретелі регулюються, тому від плеча не інформативно.
є в бежевому кольорі, в ідеальному стані, але без паперової бірки
https://shafa.ua/uk/women/nizhnee-bele-i-kupalniki/bodi/143379492-modelyuyuche-bodi-utyazhka-marks-spencer

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 50/4XL/58
  • 48/4XL/56

Схожі товари