Всі категорії
Додати товар

14-16 blue motion стягувальна безшовна моделювальна майка коригувальна гладка...

1500 грн -70% 450 грн
Опис

Коригувальна білизна класу люкс — легкий шлях до ідеальних форм.
Коригувальна або стягувальна білизна дає змогу приховати вади фігури та вигідно підкреслити її переваги. Воно підходить як для повних жінок, так і для тих, хто хоче злегка скоригувати фігуру, не вдаючись водночас до дієти — наприклад, для вечірки або побачення.
У нашому інтернет-магазині ви знайдете широкий вибір утягувальної білизни преміумкласу за найвигіднішими цінами.

Пропоную якісний фірмовий інноваційний ультракомфортна коригувальна майка з сильною фіксацією від німецького бренда blue motion.
модель blue motion Shapewear
розмір вказаний ХЛ/14-16/42-44/ наш 48-50/заміри — 35,5/під грудьми 31/піт 30,5/низ ширина 38/довжина від плеча 57,5/і по центру висота спереду 38/
АУТЛІТ НОВА картонна етикетка була зрізана

Майка безшовна моделювальна з особливою в'язкою в проблемних зонах, накладки в зоні живота та боків підтягують проблемні зони, формують гладку спину та талію без нерівностей, майка забезпечує максимальне прилягання і зменшення обсягів мінімум на 2 размера. Чудово підтримує груди утворюючи гарну округлу форму, можна носити без бюстгальтера, оскільки підтримка та комфорт забезпечені! Дуже м'яка, ніжна та шовковиста до тіла! Повітропроникна, легка та практична. Матеріали, з яких зроблена маєчка, поєднують вишуканість і міцність. Максимально тонка та дуже добре прилягає до тіла, тому не проглядається під одягом.
жіноча моделювальна майка із широкими бретелями з м'якої еластичної мікрофібри без швів із коригувальним, підтримувальним ефектом. Розподілений тиск у зоні талії забезпечують помітну корекцію фігури та прекрасний зовнішній вигляд. М'яка повітропроникна мікрофібра акуратно облягає фігуру, дуже зручна, що чудово підійде для повсякденного носіння. Чудова якість.

Переваги:
Суперм'які бретелі: можна носити окремо або під одягом
5 зон тиску на проблемні місця: живіт, спина, боки, талія, «валик над ременем». Згладжування зайвих жирових складок, таких винних під звичайною майкою.
Підтримає та скоригувати бюст
Безшовний дизайн
Нижній пояс на силіконових смужках для кращого облягання
Матеріал: 80% Поліамід, 20% Еластин (Lycra)

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Поліамід Еластан

Схожі товари