Всі категорії
Додати товар

Жіноча коригувальна білизна, боді

500 грн
Опис

Боді жіноче з ефектом корекції.
Спеціальний крій зменшує обсяг бічних зон, підтягує живіт. Комбідрес-боді моделює фігуру в привабливий силует "пісочний годинник".
Матеріал виробу не викликає подразнення під час тривалого носіння. Завдяки середній еластичності боді чудово коригує фігуру та тримає форму у разі тривалого використання. Комфортне носіння навіть у спекотну пору року. Корсет, що стягує живіт, не мнеться й не вимагає прасування. Завдяки застібці знизу зручно ходити в туалет.
Коригує фігуру за секунди.
Корсет для схуднення також можна використовувати як післяопераційний бандаж: сприяє швидкому відновленню тонусу м'язів і шкіри як післяїзного перерізу, так і після природних пологів. Боді майка універсальне в застосуванні.
Ви можете використовувати його в повсякденному житті для корекції фігури як утяжку, його можна одягнути під вечірнє плаття або під будь-який інший одяг, боді зі щільної, але тонкої тканини, що дає змогу йому залишитися непомітним. Так само його можна носити як стягувальний корсет і підходить як утяжка для живота та не приносить дискомфорту.
Боді — це мастхев для жінок.
Розмір вказаний 2XL-95, так і йде ( можна й на повномірний XL — тоді утяжку буде м'яка — згладжування)
Стан — абсолютно новий, без бум. бирки
Склад
полиэстер 88%, Спандекс 12%

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 44/XXL/52
  • 42/XL/50

Схожі товари