Всі категорії
Додати товар

212 .ефектне боді з довгим рукавом у яскравий принт відомого іспанського бренду zara.

289 грн
Опис

Ефектне боді з довгим рукавом у яскравий принт відомого іспанського бренду Zara. Стан нової речі, сток.

Боді - незамінний помічник усім, хто хоче виглядати сексуально і почуватися при цьому комфортно і впевнено. Основною перевагою цього аксесуара є можливість з його допомогою створити ідеальний стильний і модний образ, який залишатиметься таким за будь-яких рухів.
Модель з довгим рукавом, сексуальним V-подібним вирізом на запах. По лінії грудей виріб на прилаштованій кокетці. Внизу боді скроєне у формі класичних трусиків на кнопках. Виконано із комфортного еластичного матеріалу.
Таке боді стане ідеальним доповненням образу, починаючи від суворого офісного стилю, закінчуючи вільним та комфортним casual.

модель оверсайз підійде на S-L
довжина 75.
плечи 40
пог 50
рукав 57

Склад:
95% поліестер
5% еластан

Zara – один із найгарячіших улюблених у всьому світі брендів, якому легко вдається підкорювати модний ринок, інтерпретуючи подіумні тренди в практичні, загальнодоступні образи. Ні для кого не секрет, що запорукою стильного образу служить поєднання простоти та розкоші, ймовірно, саме тому марка Zara не перестає бути фаворитом шанувальників стрітстайлу. Доступні та водночас якісні та завжди актуальні колекції Zara надають класичним дизайнерським колекціям нотку оригінальності та новизни. Zara завжди тримає руку на пульсі моди, одна з перших реагує на нові модні тенденції та завжди враховує побажання клієнтів.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48

Схожі товари