Всі категорії
Додати товар

Неймовірне якісне велюрове боді успішного іспанського бренду zara

279 грн
Опис

Неймовірне якісне велюрове боді успішного іспанського бренду Zara.
Шикарне боді Zara-відмінне рішення, щоб залишатися модною і, безумовно, жіночною.Виріб дуже жіночний і красивий❗. Модель з V-подібним вирізом на запах надає елегантності та розкоші даній моделі❗ М'яка, приємна бархатиста, еластична тканина красиво облягає фігуру, підкреслює її переваги, та гарантує комфорт носіння.Знизу застібка на кнопки.
Просто чудова річ для комбінування з іншими моделями!

Розмір L.
-довжина 74
- пог 50
-плечі 42
- рукав 62

Склад:
93% поліестер
7% еластан

Напевно, в сучасному світі важко знайти людину, яка б не знала про іспанський бренд одягу, як Zara. Понад 2000 магазинів на всіх континентах роблять Zara однією з найбільших мереж продажу одягу у світі.За кілька років приголомшливого успіху марка Zara перетворилася на найбільший текстильний концерн Inditex.У речах Zara ходять королеви та студентки, кінозірки та клерки. Цей бренд належить до найбільш продаваних у всьому світі. Темні паперові пакети із цих магазинів можна зустріти на вулицях міст по всьому світу.
Особливістю одягу Zara є дизайнерський підхід, над концепцією нових лінійок невтомно працюють кілька сотень дизайнерів. Zara завжди тримає руку на пульсі моди, одна з перших реагує на нові модні тенденції і завжди враховує побажання клієнтів.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Поліестер Еластан

Схожі товари