Всі категорії
Додати товар

Колготки тілесні з доступом, контрастна лінія, вирізом,1/2,3\4 (20 den)

770 грн

розпродаж до 13 Травень

539 грн
Опис

Внесіть у свій щоденний образ трохи зухвалості та провокації, купіть колготки з відкритим доступом, контрастна лінія TIOPEN 010 beige 1/2 – Passion. Колготки із приємного еластичного матеріалу з високою талією, з декором у вигляді вертикальної лінії чорного кольору та написом “Passion”, ідеально підкреслять красу жіночих ніжок.

Колготки з відкритим доступом, контрастна лінія TIOPEN 010 beige 1/2 — Passion, із шовковистої тканини, щільно облягають фігуру та підкреслюють хвилюючі вигини. Пряма лінія робить ніжки стрункими, а напис вносить в образ щіпку грайливості. Пояс у вигляді широкої м'якої резиночки не передавлює талію, і панчохи підійдуть під сукню або спідницю, що облягає. Відвертий дизайн відкриє доступ до найінтимніших місць і стане пустотливим провісником пікантних ігор. Щільність колготок всього 20 den, це дозволяє вдягнути їх із білизною з мережива, шкіри чи латексу.

Колготки з відкритим доступом, контрастна лінія TIOPEN 010 beige 1/2 — Passion:

еластичний матеріал тілесного кольору;

цікавий декор у вигляді вертикальної смуги та написи;

широкий пояс підкреслює лінію талії;

відкритий доступ до найінтимніших місць.

Колекція сексуальної білизни від польського бренду Passion створена з думкою та турботою про сучасну та динамічну жінку. Білизна виробляється у Європі із суворим контролем якості. Акуратні шви та деталі, продумані елементи декору є основними характеристиками цього бренду. Всі матеріали, які використовуються для виготовлення білизни, мають сертифікат OECO-TEX, тобто вони перевірені на алергенність, пофарбовані стійкою фарбою, тривалий час не змінюють свій зовнішній вигляд та колір при правильному догляді.

Купуйте колготки з відкритим доступом, контрастна лінія TIOPEN 010 beige 1/2 — Passion, почувайтеся впевненою та сексуально привабливою завжди, навіть під час ділових переговорів.

Розмір: 1/2,3\4

Склад: поліамід - 90%; еластан - 10%.

Щільність: 20 den.

Догляд: ручне прання.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Принт:
У смужку

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?