Всі категорії
Додати товар

Панчохи компресійні beister 20-30 мм рт. ст. для жінок і чоловіків, медичні високі...

2650 грн

розпродаж до 13 Травень

1855 грн
Опис

Компресійні панчохи Beister 20-30 мм рт. ст. для жінок і чоловіків, медичні високі шкарпетки до стегна із закритим носком, градуована підтримка у разі варикозного розширення вен, набряків, польотуТерапевтичний ефект: Beister запропонує вам добре сконструйовані компресійні панчохи, які забезпечують градуоване стиснення від п'яти до стегна. Лікувальні компресійні панчохи, що поліпшують кровообіг, допомагають зняти втому, біль і втому ніг. Ідеально підходить для лікування варикозного розширення вен і судинних зірочок, діабетичної підтримки, тривалих перельотів і загальних набряків або запалень ніг і ступень.
🌸 Комфорт і довговічність: непрозорі та міцні шкарпетки, створені з урахуванням вашого комфорту як для чоловіків, так і для жінок. Використовуючи спеціалізоване виробниче обладнання в Німеччині та тканини медичного призначення, ми можемо створити компресійні панчохи вищої якості за чудовою ціною. Тканини підтримують оптимальну температуру та гарну повітропроникність, а також м'якість забезпечує комфорт упродовж усього дня.
Повільне стиснення: 5 інтервалів градуженого стиснення від 20 до 30 мм рт. ст. забезпечують компресійну дію на ногу, яка є максимальною в зоні щиколотки, поступово зменшуючись вгору по нозі у напрямку до серця. Допомагає зменшити й запобігти набрякам власника, підтримуючи позитивний кровообіг і здоров'я ніг. Його рівень стиснення зручний і безпечний, ідеально підходить для використання після операції.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
svetapribula
AngelShop
Харків
20% виконаних замовлень
Був

Схожі товари