Всі категорії
Додати товар

Компресійні гольфи loana чохія ccl 2 розмір 3

150 грн
Опис

Компресійні гольфи Гольфи Loana Чехія CCL 2 розмір 3
Гольфи Loana Чохія для поліпшення кровообігу, компресійні.
довжина до п'яти 32
#30
Компресійні гольфи фірми Лоана Рожев (Чехія) чудово підходять для людей, які страждають на діабет.

Ніжна компресія, дає змогу поліпшити кровообіг у нижніх кінцівках, поборотися із синдромом "холодних ніг"

Гольфи чудово допомагають впоратися з втомою в ногах!

Ефективні підтримувальні гольфи LONARIS COTTON.

Регулярне носіння гольфу покращує кровообіг завдяки правильно диференційованій компресії у виробі. Завдяки спеціальній конструкції трикотажу й анатомічної форми в литковій частині, шкарпетки знижують втому та усувають відчуття «важких ніг».

Особливо корисні під час тривалого стояння або сидіння, під час подорожі, коли усувають так званий «синдром економ-класу». Доданий пом'якшувальний препарат, що містить екстракт з Алое Вера, чинить зволожувальну та заспокійливу дію на шкіру. Виріб виготовлений із бавовни з високою частотою еластану. Дуже приємний на дотик матеріал. Потовщений слід із високою потовщеною п'ятою для високої зносостійкості та стійкості протирання, що продовжує час терміну їх експлуатації. Бездоганне прилягання виробу до ноги перешкоджає виникненню мозолів під час ходіння. Формований халявка оптимально пристосовується до форми ікри та сприяє циркуляції крові в судинах, приносить ногам чимале полегшення. Гумка з еластаном оптимально утримує панчохи на нозі так, щоб вони не зісковзували.
Мають чудову профілактичну дію, надають своїм користувачам чудовий комфорт під час носіння та необхідний підтримувальний ефект

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари