Всі категорії
Додати товар

Панчохи з французькою коронкою dolores nicole 20 den

179 грн
Опис

Панчохи Dolores Nicole 20 den

Матові прозорі жіночі панчохи з еластаном подвійного плетіння,з гладкою коронкою на силіконі,яка не передавлює ногу,не виділяється під облягаючим нарядом.

Кольори і розміри:

NERO (чорний колір),розміри:5/6, 7/8.
NATURAL (тілесний світлий колір),розміри:1/2, 3/4, 5/6, 7/8.

Склад:88% поліамід,12% еластан.
Виробництво:Польща.

Ніжні, чуттєві та жіночні панчохи з французькою коронкою,або широким мереживом - унікальний аксесуар - не обов'язково для особливих випадків! Вони підійдуть як для прогулянки, еротичного наряду і образу,так і для офісу - дозвольте собі балувати італійською якістю не тільки на святах, а й щодня! Панчохи з мереживом,або французькою коронкою- це той елемент нижньої білизни, який додає впевненості в собі і змушує жінок почуватися надзвичайно чуттєвими - навіть якщо про цей аксесуар знають лише вони. Зробіть собі подарунок і замовте ці чудові панчохи - відчуйте, як італійська якість красиво лягає на Ваші ноги і огортає їх ніжним і водночас міцним матеріалом!

Всі панчохи виготовлені в Італії з високоякісного матеріалу,та упаковуються на фірмі та Dolores в Польщі, і завдяки цьому відбувається економія вартості виробів, оскільки упаковка в Італії набагато дорожча за польську упаковку.

Женские чулки на силиконе

Чулки с французской резинкой

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
fantasy_new
fantasy_new
Супер-продавець
Київ
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари