Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Компресійні гольфи при варикозі на блискавці

260 грн
Опис

Компресійні гольфи Зіп Сокс позбавляють від варикозу і зміцнюють вени! Після напруженого і виснажливого трудового дня ваші ноги, як правило, не в кращій формі: мучать набряки, болі, симптоми варикозної хвороби... Подаруйте вашим ногам компресійні гольфи Zip Sox!

Zip Sox покращують стан ніг без ліків

Гольфи заспокоюють, масажують, тонізують втомлені ноги. Вони значно покращують стан ваших ніг без медичного втручання і прийому дорогих ліків.

Знімаючи напругу з судин і м'язів, вони зменшують симптоми варикозної хвороби і знижують ризик появи судинних «зірочок». Випробуйте довгоочікуване полегшення болю разом з антиварикозними гольфами Zip Sox!

Розмір: S / M:

висота від п'яти: 30-36 см;

обхват ікри: до 42 см.

Розмір: L / XL:

висота від п'яти: 34-43 см;

обхват ікри: до 48 см.

Унікальна структура

ЗІП Сокс охоплюють всі проблемні зони. Компресійні гольфи впливають на ікри, передні м'язи гомілки, стопи, забезпечуючи при цьому різні рівні компресії. Компресія максимальна в області щиколоток, а у верхній частині гольфів вона поступово знижується. Саме так, враховуючи анатомію людини, Zip Sox усувають одну з головних причин болю – утруднену циркуляцію крові.

Підходять під будь-яке взуття

Їх можна носити з будь-яким взуттям. Тонкі і еластичні компресійні гольфи облягають ногу так само, як і звичайні шкарпетки. Носіть Вашу улюблену взуття і дбайте про здоров'я ніг – одночасно.

Можна носити цілий день

Компресійні гольфи забезпечують лікувальну компресію і масажують ваші ноги, коли ви рухаєтеся. Zip Sox буквально оживляють втомлені ноги, покращують кровообіг і зменшують набряклість. Компресійні гольфи прекрасно підходять для повсякденного носіння. Ви можете носити їх цілий день: на роботі, вдома або в поїздці.

Універсальні гольфи для чоловіків і жінок

Zip Sox-це і чоловічі, і жіночі компресійні гольфи, так як вони однаково добре підходять чоловікам і жінкам. Їх можна носити людям будь-якого віку. Гольфи зручні у використанні. Гольфи легко надягати і знімати завдяки зручній застібці-блискавці.

Переваги Zip Sox:

покращують кровообіг;
активізують кровотік в нижніх кінцівках;
знімають тяжкість, набряклість, болючість, напруга м'язів;
одягти компресійні гольфи можна за кілька секунд;
не помітні під одягом;
швидко надягають за рахунок блискавки;
матеріал тягнеться.

✅ Не забудьте підписатись на наш магазин, щоб бачити всі оновлення!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?