Всі категорії
Додати товар

Компресійні антиварикозні панчохи beister 20-30 мм рт.ст, бренд германія , р.м

470 грн
Опис

ТЕРАПЕВТИЧНИЙ ЕФЕКТ: Beister запропонує добре розроблені компресійні панчохи, які забезпечують поступову компресію від п'яти до верхньої частини ноги. Лікувальний компресійний трикотаж, що сприяє кровообігу, допомагає зняти втому, біль, втому ніг. Ідеально підходить для лікування варикозного розширення вен, підтримки діабетиків, тривалих перельотів та загального набряку або запалення ніг та стоп.
КОМФОРТ І МІЦНІСТЬ: непрозорі та міцні панчохи, створені з думкою про ваш комфорт як для чоловіків, так і для жінок. Використовуючи спеціалізоване німецьке обладнання для виготовлення та тканини медичного класу, ми можемо створювати компресійні шкарпетки з великою ціною. Тканини зберігають оптимальну температуру та хорошу повітропроникність з м'яким відчуттям для комфорту протягом усього дня.
КОМПРЕСІЯ: 5 інтервалів градуйованої компресії 20-30 мм рт.ст. забезпечують компресійну дію на ногу, яка є найбільшою в кісточці, поступово зменшуючись вгору по нозі у напрямку до серця. Це допомагає зменшити та запобігти набрякам у користувача, підтримуючи позитивний кровообіг та здоров'я ніг. Його рівень компресії зручний та безпечний, ідеальний для використання після операції.
Не використовувалися , розмір М - дивиться по таблиці розмірів данного бренду на останньому фото.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари