Всі категорії
Додати товар

Панчохи компресійні mediven plus, 2 клас, р. 6 short

220 грн

розпродаж до 19 Травень

176 грн
Опис

Непрозорий міцний медичний трикотаж Mediven plus для повсякденного використання з оптимальними лікувальними компресійними властивостями та широким вибором моделей. Трикотаж Mediven plus є популярним як серед жінок, так і серед чоловіків. Матова непрозора текстура дозволяє приховати капілярні сіточки та розширені вени.
Виробник: Medi, Німеччина.

🩺Показання🩺
🔺Варикозна хвороба, у тому числі у вагітних. 🔺Варікотромбофлебіт.
🔺Компресійна терапія після флебосклерозування.
🔺Профілактика тромбозу глибоких вен у групах ризику .

Clima Comfort - інноваційна технологія в'язання з унікальних матеріалів, завдяки якій підтримується оптимальний водний та температурний баланс шкіри у будь-яку пору року.
Clima Fresh - запатентована технологія в'язки з використанням іонів срібла, забезпечує антибактеріальні та протигрибкові ефекти в області носіння виробу, перешкоджає розмноженню мікроорганізмів і, як наслідок, утворенню неприємного запаху.
Perfect Fit - високотехнологічна еластична нитка забезпечує здатність трикотажу розтягуватися в поздовжньому та поперечному напрямках, що дозволяє досягти правильного розподілу виробу по нозі без утворення складок, а також легкості надягання та зняття компресійних виробів.
Рифлена підошовна частина – для підвищеної зносостійкості, більшої стабільності у місцях найбільшого тертя (не ковзає у взутті). Посилена та більш еластична ділянка носка для виробів із закритим носком - для більшої свободи пальців, підвищеної зносостійкості.

Склад матеріалу 2-го класу компресії: поліамід – 69%, еластан – 31%.
Клас компресії: 2
Колір: беж
Носок: закритий
Розмір: 6 short
Щиколотка 28-30
Бедро 60-68
Довжина 62-71
Стан майже ідеальний, більш дуже хороший. Є плямки на бедрі обох панчох і трошечки зачіпки.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?