Всі категорії
Додати товар

Нові компресійні панчохи l розмір лікувальні медичні gloria med

600 грн
Опис

Комфорт і елегантність із тонкої бавовни. Гіпоалергенні та повітропроникні, вони добре підходять для тих, хто страждає від дерматологічних проблем. Вони також ідеально підходять для теплого та вологого середовища та для людей з алергією на синтетичні волокна.

Клас 2: (23-32 мм рт.ст.)
Помірні симптоми венозних захворювань, як-от млява вага та втома в ногах, хронічна венозна недостатність, після склеротерапії, профілактика тромбозу, помірний або важкий варикоз, постфлебітичний синдром, лімфодема, стазисний дерматит через венозну недостатність, набряк після перелому або після операції, набряк після опіків, варикозне розширення вен під час вагітності, вагітні пацієнтки з попереднім флебітом.

Абсолютні протипоказання: Артеріальна недостатність високого ступеня, мокнучий дерматоз, гострий дерматит, шкірні інфекції, носіння під час постільного режиму або інвалідності до ліжка, якщо це не приписане лікарем (крім протиемболічних чулок). Метаболічні набряки, неконтрольована застійна серцева недостатність, перемежувана хромота, ішемія.

Відносні протипоказання: Втрата чутливості кінцівки, нестерпність до матеріалів компресійних панчіх, що прогресують периферичною нейропатією (наприклад, цукровий діабет), ревматоїдний артрит (РА).
Всі дані про склад виробу та параметри рекомендованих вимірювань ноги вказані на бирках панчіх. Бирка на фото.
Панчохи нові, у носінні не були. Коробки немає, тому ціна знижена більш ніж утричі.
Відправлю новою або пружною

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
galaprm1
galaprm1
Супер-продавець
Первомайськ
85% виконаних замовлень
Була

Схожі товари