Всі категорії
Додати товар

Ersamed ersa-507 компресійні жіночі панчохи чулки

699 грн
Опис

1й клас компресіі 18-22мм р.с.
Розмір: 2
Колір: беж
Закритий носок
Нові. Не підійшов розмір :(

Компресіонні панчохи 1-го класу компресії (18-22 мм рт. Ст.) з закритим носком. Чулки мають широку і м’яку смужки з силіконовими вкрапленнями, яка надійно фіксує виріб на нозі і не перетискує м’які тканини. Деякі п’ятки і носок зміцнені, тому панчохи мають найвищу зносовість. Антибактеріальна нитка надовго зберігає свіжість ніг і запобігає виникненню запаху поту. У ній використовуються незначні прояви варікозу, кровоносні зірочки, спадкову схильність до варикозної хвороби, первинної венозної недостатності, діабету, ревматизму та інших захворювань, які ризикують виникнення варікозу. А також, щоб запобігти варікозному розширення вен.
Матеріал:
Состав: 33% Еластан,  67% Поліамід

▫ Варікозне розширення вен (первічне і вторинне варикозне розширення вінок, варікозне розширення вен під час вагітності, як допоміжний засіб для лікування відвердання вен після хірургічних втручань на венах)
✔ емболія-тромбоз (переверносний тромбофлебіт, стан після вилікованого флебіту, тромбоз глибоких вен в ногах, стан після тромбозу, посттромботичний синдром, тромбопрофілактика у ходячих пацієнтів)
▫ Постійна венозна недостатність (профілактика та лікування виразки, венозна недостатність, ангіодісплазмія)
✔ отек (лімфатичний, вагітний, посттравматичний, післяопераційний, циклічний спонтанний набряк, застій через іммобілізацію / синдром застою суглоба, парез і частковий парез кінцівок)
Примітка:
↓ Коспресійні панчохи рекомендується вдягати вранці, лежачи
> Підбирати по таблиці розміру
◯ Виріб слід чистити вручну у теплій воді з милом без віджиму при температурі 40 ° C. Сушити при кімнатній температурі
Виробник: Туреччина

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
stuff...
stuffstuffshopua
Супер-продавець
Київ
72% виконаних замовлень
Була

Схожі товари