Всі категорії
Додати товар

Трусики-стрінги, відкритий доступ.

399 грн
Опис

Готуєтеся до довгоочікуваного побачення і бажаєте створити ідеальний образ, що запам’ятовується? Тоді рекомендуємо купити привабливі трусики-стрінги Penthouse Open Secret, які представляють ідеальний симбіоз із сексуальності та вишуканості. Мініатюрні трусики з еластичних резиночок, невеликої гіпюрової вставочки й гарного каменю, що нагадує кришталь, стануть витонченим доповненням будь-якого еротичного образу.

Ніжні трусики-стрінги Penthouse завдяки подвійним еластичним тонким резиночкам забезпечують ідеальну посадку трусиків, підкреслюючи хвилюванні вигини та візуально подовжуючи ніжки. Трусики-стрінги максимально відкривають попку, гарно окреслюючи апетитні сідниці. Невелика гіпюрова деталь у зоні промежини та гарний декор у вигляді блакитного каменю виступають чарівною родзинкою загального ансамблю. М’яка тканина не перетискає тіло, не залишає слідів на шкірі та відчувається максимально комфортно. Спокусливі трусики стануть шикарним елементом сексуального вбрання, відкриваючи захопливі можливості для максимального задоволення.

Трусики-стрінги Penthouse — це:

мінімалістичний дизайн;

чарівний декор у вигляді гіпюрової вставки та каменю, що нагадує гірський кришталь;

ідеальна посадка по фігурі завдяки еластичним резиночкам;

висока посадка трусиків візуально подовжує ніжки;

відкритий доступ до промежини.

У виробництві білизни використовуються тільки високоякісні матеріали та барвники, які не спричиняють алергії, не вимиваються та не залишають слідів на тілі, а за правильного догляду довго зберігають свій первісний вигляд.

Додайте у ваш образ неповторну чарівність — купіть трусики-стрінги Penthouse.

Розміри: S/M, M/L, L/XL

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Тип:
Трусики
Продавець
metco13
metco13
Дніпро
79% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?

Підтвердіть свій вік

Вам вже виповнилося 18 років?

Ні, не виповнилося