Всі категорії
Додати товар

Моделюючі колготки 2-s, 3-м, 4-l 20 den gatta body push-up effect тілесні

250 грн
Опис

Моделюючі колготки 2-S, 3-М, 4-L 20 den Gatta Body Push-Up effect тілесні зі спеціальними силіконовими вставками в області сідниць

Колготки призначені для всіх жінок, які хочуть покращити форму сідниць. Завдяки використанню силіконових вставок революційного формування вони підтримують, округлюють і піднімають сідниці. Вкладиші виготовлені зі спеціального сертифікованого матеріалу, не викликає алергії, подразнення та сенсибілізації. Ідеально облягає тіло і тримає сідниці (гарна, пружна, ідеальної форми)

Комфортний зручний пояс, плоскі шви, з ласткою, матові.

Склад: 90% поліамід, 10% еластан. Залишки зі складу - упаковки можуть мати незначні ушкодження, на стані та якості колготок це ніяк не відображається. Gatta – марка колготок, добре відома всім жінкам не лише у Польщі. В останні роки стала найбільшим виробником колготок у всьму світі. На даний момент є найбільшим виробником у ЄС. Колготки Gatta виготовляються з високоякісної сировини на італійському устаткуванні "Lonati", процес виробництва автоматизований із безпосереднім контролем якості.

ВАЖЛИВО:
100% передплата на картку Привата
НАЛОЖКИ / БЕЗПЕЧНОЇ ОПЛАТИ, обміну, ПОВЕРНЕННЯ НЕМАЄ
відправка Укрпоштою можлива під Вашу відповідальність, подробиці у розділі "Про мене"
Продавець не несе відповідальності за будь-які збої та косяки в роботі поштових служб

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?