Всі категорії
Додати товар

Колготки з люрексом omero rosalita, itali, m,l

630 грн
Опис

Прозорі колготки з люрексом із fashion серії осінь/зима

Склад: 64% поліамід, 28% поліестер, 8% еластан

Опис
Колготки з люрексом 
Створити образ із блискучим акцентом — думка, яка не приходить у голову раптово. Потрібен якийсь привід, запланований вихід у світ, подію або побачення врешті-решт. Але італійські дизайнери вважають інакше. Кожен ваш день — нове життя і кожен ваш вечір — особливий. Тому не варто чекати того самого «особливого» приводу, щоб випити шампанського з найкращих келихів. Як і не варто чекати на запрошення на вечірку, щоб вибрати колготки з люрексом 

Треба сказати, що не один варіант, представлений на вітрині, не викликає такої величезної кількості емоцій і спор. Купити "Rosalita" з останньої fashion-колекції — це злочин, на який зважиться далеко не кожна дівчина. Якби ви тільки знали, скільки разів на день ми чутні від своїх клієнток: «нікакого блиску, ви що?!! Тільки матові!» І якби ви тільки бачили, як змінюються їхні обличчя, коли ми дістаємо цю модель з паковання.

Поготів, що, попри досить ексцентричний дизайн, вони запросто поєднуються з платтями та спідницями практично будь-якого крою. Головне — дотримуватися принципу «золотої» (а якщо бути точнішим, то в нашому разі «срібною») середини. І якщо ми вирішили робити удар в образі на яскраву дизайнерську Розаліту, то вбрання краще підібрати лаконічним і непомітним. Маленьке чорне плаття, напевно, є в шафі кожної з нас.

Щоб кохання було взаємним...
Для багатьох це любов з першого погляду. І відверто кажучи, ми її повністю ділимо. Але, на жаль, Rosalita має непокірний характер і відповідає взаємністю тільки обраним. Звичайно, на фото та бездоганній фігурі вони мають приголомшливий вигляд. І, звісно, ваші ноги мають бути не менш стрункими — колготки з люрексом  підкреслюють усі. Але якщо ви можете похвалитися такою перевагою, то просто зобов'язані мати цю карколомну новинку у своєму гардеробі.

М'які на дотик і приємні до тіла. Адже OMERO важлива не тільки зовнішня краса та відповідність модним тенденціям, але і ваш внутрішній комфорт.
Широкий еластичний пояс і формована довжина забезпечують ідеальну посадку на фігурі. Відчуйте самі, як же це прекрасно, коли нічого не сповзає, не перекручується й не тисне. Погодьтеся, у розпал свята вам нічого не повинно заважати.
Гігієнічна бавовняна ластовиця.
Плоский шов, непомітний під будь-яким вбранням.
Якщо ви хочете купити колготки з люрексом, не варто відкладати на потім. Кількість одиниць fashion-серії autumn/winter в Україні обмежена. Не сумнівайтеся, на цьому вечорі буде лише одна зірка й в ексклюзивній новинці від OMERO це точно будете ви.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Особливості:
Прозорий
Продавець
svetlanka0308
svetlanka0308
Супер-продавець
Одеса
94% виконаних замовлень
Був

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?