Всі категорії
Додати товар

Жіночі еротичні колготки з доступом червоні

265 грн
Опис

Жіночі еротичні колготки з доступом

Dolores "Sexy" 20 den

Модель імітує панчохи і пояс для панчох,з’єднаних разом.
Шовковисті матові колготки з лайкрою подвійного плетіння мають приховані шортики типу "пояс". Еластична смуга на талії виготовлена з м'якого мережива з елегантною квітковою вишивкою.

Розміри: 1/2, 3/4

Колір:
RED (червоний колір)

Склад:84% поліамід, 16% еластан
Виробник Італія,запаковано в Польщі.

Колготки, що імітують панчохи і пояс для панчох- чуттєвий аксесуар не тільки для сміливих!
Їх ще називають колготки-чулки з вирізом,еротичні колготки.
Мрієте про сексуальне доповнення до вашого вбрання, яке, з одного боку, буде надзвичайно стриманим, а з іншого - додасть вам впевненості в собі та посилить відчуття жіночності? Вам більше не потрібно шукати! Колготки, що імітують панчохи і пояс,які з’єднані разом від Dolores - саме такий аксесуар! Він підійде не тільки в образах для побачень для сміливих жінок, але і як доповнення до повсякденних, весняних або осінніх образів, коли погода дозволяє трохи більш повсякденні крої. Перевір, наскільки ідеально ти почуваєшся в чуттєвих колготках і скільки в тебе енергії це носити!

Італійські чуттєві колготки - найкраща якість і відмінна ціна
Сексуальні колготки, що імітують панчохи - це не тільки ідеальний дизайн і дизайн, який вражає - це ще і італійська якість і довговічність, що гарантує справді тривале використання виробу. Вам навіть не потрібно турбуватися про втрату їх еластичності після прання. Крім того, колготки SEXY чудово виглядають на фігурі та зручні – вони не прилипають до тіла, не тиснуть у стратегічних місцях, не перетискають пальці.
Якщо ви хочете на практиці переконатися, що означає «італійська якість», обов'язково замовляйте ці моделі!
Колготки виготовлені в Італії на високоякісному обладнанні,та упаковуються на фірмі Dolores в Польщі, і завдяки цьому відбувається економія вартості виробів, оскільки упаковка в Італії набагато дорожча за польську упаковку.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
fantasy_new
fantasy_new
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?