Всі категорії
Додати товар

Колготи компресійні 1 класу компресії venotrain, bauerfeind (германня), p.l

250 грн
Опис

Колготи компресійні 1 класу компресії venotrain, bauerfeind (Німеччина), p.L
Колготки компресійні ВеноТрейн мікро (VenoTrain® micro) — компресійний трикотаж ВеноТрейн мікро (VenoTrain® micro) має вигляд панчіх виробів середньої щільності. Легкість, м'якість, проникність.
Стандартна лінія елегантних виробів, найпопулярніша. Зовні вироби VenoTrain® micro мають вигляд, як стильні матові панчохи, срдней щільності. Створюють тиск, що зменшується від щиколотки до стегна, покращуючи кровообіг у венах.
Завдяки високому вмісту мікрофібри (50%) VenoTrain® micro легкі та м'які. Мікрофібра забезпечує гарну циркуляцію повітря та випаровування вологи. Завдяки цьому не виникає "парникового ефекту". У теплу пору року в них не жарко, взимку — не холодно. Експертами Hohenstein Research Institute комфортність оцінена в 1,9 бала (по шкалі від 0 до 2)
Підошва укріплена в тих зонах, які зазнають найбільших навантажень під час носіння. Інша частина залишається максимально рухомою для найбільшого комфорту. До того ж підошва оброблена іонами срібла, що перешкоджає розмноженню мікроорганізмів і появі запаху.
Розмір L Plus Short (див. фото з таблицею розмірів)
Мінімальне б/у
Ласкаво просимо до моєї крамниці!
Тут ви знайдете чудові жіночі та дитячі речі.
Усі речі Microsoft якісно фотографувати щось, щоб зображення точно відповідало речі, яку ви купуєте.
Асортимент постійно поповнюється.
Всі заміри знімаються за самою річчю.
Вдалих покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 40/L/48

Схожі товари