Всі категорії
Додати товар

Сітчастий бодістокінг-халтер jsy «хазяйка тая» one size, black, імітація корсета та...

371 грн з 11 Травень - додавайте до обраного

530 грн
Опис

Рекомендуємо купити комбінезон-бодістокінг «Хазяйка Тая» з м’якої та різнокаліберної сітки й мереживними візерунками за всією довжиною. Використовуйте таке вбрання в повсякденному житті або для рольових ігор, де ви володарюватимете та керуватимете.

Комбінезон має безліч бретелей-халтер, які перехрещуються спочатку на грудях, обволікають шию, а потім знову перехрещуються на спині. Груди просвічуються завдяки сіточці середнього розміру та візерунка. Бодістокінг імітує корсет з пажами з дрібної сітки та ажурні панчохи. Дизайнери подбали про вашу зручність та зробили відкритий доступ до інтимних місць, що дасть змогу займатися сексом, не знімаючи білизну.

Сітчастий бодістокінг-халтер «Хазяйка Тая» — це:

якісний матеріал;

м’яка та еластична сітка з мереживом;

бретелі-халтер;

імітація корсета з пажами;

імітація панчіх;

укріплена шкарпетка;

відкритий доступ до інтимних місць.

Це привабливе вбрання від JSY підкреслює вашу привабливість і виставить на показ вашу унікальну красу. Комбінезон ідеально підходить для створення загадкового образу та подарує вашому життю частку пристрасті. У цьому одязі ви відчуєте себе впевнено та сексуально, залишаючись вірною собі!

Догляд. Щоб річ не втратила первісний вигляд, прати можна за температури не вище 30 °C вручну або на ручному, делікатному режимі пральної машини. Використовувати м’які очищувальні засоби без хлору в складі. Сушити в природному середовищі.

Розмір One Size: груди 87–98 см, талія 74–85 см, стегна 91–102 см, маса 53–65 кг.

Склад: 92 % нейлон, 8 % еластан.

До комплекту входить: комбінезон бодістокінг.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?