Всі категорії
Додати товар

Преміальний комплект білизни "gortenzia", ліф + стрінги + пояс + гартери

2000 грн
Опис

🌺 Комплект білизни "Gortenzia" - це спокусливий квітковий комплект, який додасть образу ніжності та жіночності. Виконаний з м'якої італійської сіточки у поєднанні з якісним квітковим мереживом.
Ліф мʼякий , класичної форми на каркасах, з нееластичного мережива, що надає гарної підтримки та спокусливого вигляду. Пояс бюстгальтера виконаний з еластичної сіточки та декоративними вставками з мережива по спинці.
Трусики стрінги із заниженою посадкою. Виконані з еластичної сіточки та мережива , регулюються по боках та з бавовняною ластовицею.
Пояс для панчіх з неймовірним поєднанням резинок, кілець, та мережива. Розмір регулюється. Мʼякі бретелі для кріплення панчіх регулюються по довжині. Доповнюються фурнітурою та застібками з металевого і силіконового матеріалу, що дозволить міцно утримувати панчохи.
Гартери ( подвійні) виготовлені з еластичної бретельної резинки та якісної фурнітури . Фіксуються за кільця , що забезпечує комфортну посадку. Мʼяка резинка забезпечує приємне прилягання до тіла, не стискаючи і не пошкоджуючи шкіру. Для зручності та комфорту мають регулятори.

👙 В комплекті: ліф, стрінги, пояс, гартери
🎁 Пакування: брендована упаковка в коробці.
📐 Розміри: S, M - 70C, 75B, 75C.
🔥 Bonus: безкоштовна доставка.
💙💛 Пошито в Україні.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 75C
  • 70C
  • 75B

Схожі товари