Всі категорії
Додати товар

75b / uk10 чарівний комплект бюстгальтер без кісточок і трусики бренду esprit

650 грн
Опис

Жіноча нижня білизна виробника з світовим ім'ям Esprit прославилося на весь світ своїм СУПЕРКАЧЕСТВОМ! Моделі цієї американської марки мають невимушені силуети і виготовляються з СУПЕРКАЧЕСТВЕННЫХ НАТУРАЛЬНИХ матеріалів. Вироби бренду Esprit відмінно сидять, комфортні тілу, практичні і ідеально вписуються в гардероб сучасної жінки, яка знає собі ціну, так як поєднуються з усіма предметами одягу. Вони продумані до дрібниць і створюються з величезною любов'ю, захопленням і повагою до жінки, ідеально відповідаючи всім її потребам! Фирменное женское белье Esprit - образец СТИЛЯ и ЭЛЕГАНТНОСТИ.

Оригинальное фирменное женское белье Esprit не оставит Вас равнодушными!

Предлагаю
гладкий ВЫСОКОКАЧЕСТВЕННЫЙ комплект нижнего женского белья бюстгальтер без косточек и трусики от американского ПРЕМИУМ-БРЕНДА ESPRIT!

Коллекция Cathy.
Бюстгальтер модель Wireless padded.

Размер 75B / 34B.
Согласно размерной сетке производителя идет на ОГ 89-91см при объеме под грудью 73-77см.
Длина пояса в спокойном состоянии 67см.
Замеры чашечки:
Ширина /глубина по ткани чашечки от одного предполагаемого конца косточки ко второму 17.8 см; висота/глибина по тканини до центру чашечки під прямим кутом 13.5-14.5 см . Трусики - модель Hipster shorts. Розмір UK 10 / EU 36 /S Виміри трусиків: Висота трусиків 22см; ширина в талії у вільному стані 30.5 см, тягнеться до 50см. Колекція Cathy - це білизна, з КРАСИВОЮ найбільш м'якої ПРИЄМНОЮ ЯКІСНОЇ МІКРОФІБРИ , яке є продовження Вас самих, це Ваша друга шкіра. Гладкий бюстгальтер серії "Cathy" внесе свіжий струмінь в Вашу повсякденне життя, тому що його ніжний візерунок в квіточку і горошок на темно-синьому тлі гладкого матеріалу виглядає ЧАРІВНО і СТИЛЬНО. У той же час він забезпечує МАКСИМАЛЬНИЙ КОМФОРТ, оскільки формовані чашки без кісточок створюють підтримку і гарну форму грудей. А багатофункціональні бретелі можна перехрещувати або носити через шию, що робить бюстгальтер абсолютно універсальним. Це ТЕ , що Вам потрібно! Это ИДЕАЛЬНОЕ НИЖНЕЕ БЕЛЬЕ на каждый день, о котором можно просто забыть, позволив себе сосредоточиться на повседневных приключениях! :)

Характеристики:

📎 ИДЕАЛЬНО подходит для ежедневного использования, нигде НЕ ТРЕТ и НЕ ДАВИТ!

📎 ЛЕГКОЕ! ДЫШАЩЕЕ!

📎 Бюстгальтер и трусики обеспечивает ИДЕАЛЬНУЮ посадку!

📎Износостойкая и быстросохнущая, гладкое и маслянистое СУПЕРКАЧЕСТВЕННОЕ полотно - МИКРОФИБРА!

📎 НЕВЕРОЯТНО КРАСИВ!

Комплект настолько УДОБЕН , что Вы действительно забудете о НЕМ!)

Это бельё, которое НИКОГДА НЕ ЗАХОЧЕТСЯ СНИМАТЬ!!!

Стоимость комплекта по биркам 39,98 евро ( 1320грн)

Абсолютно НОВЫЙ, со всеми бирками и вешалочками!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 75B
Матеріал:
Мікрофібра
Принт:
У горох

Схожі товари