Всі категорії
Додати товар

Розкішний сексуальний прозорий комплект нижньої білизни бюстгальтер і трусики люкс aubade

1800 грн -6% 1700 грн
Опис

💎Aubade – французький бренд ВИШУКАНОГО білизни ПРЕМІУМ-КЛАСУ. 💎 ВИТОНЧЕНИЙ СТИЛЬ, найтонше МЕРЕЖИВО і ЕКСКЛЮЗИВНА ВИШИВКА РУЧНОЇ РОБОТИ, УНІКАЛЬНА КОЛЬОРОВА ГАММА роблять білизну Aubade ЧУТТЄВИМ і ЗВАБЛИВИМ, що підкреслює КРАСУ і СЕКСУАЛЬНІСТЬ ЖІНОК! 💎У виробах марки РОЗКІШ поєднується з КОМФОРТОМ, а ЗВАБЛИВИЙ ШАРМ з ГАРЯЧОЮ ПРИСТРАСТЮ! 💎Основна концепція бренду: БІЛИЗНА не повинно бути виключно функціональною частиною гардеробу, воно повинно бути СПОКУСЛИВОЮ і МАКСИМАЛЬНО ОСПІВУВАТИ КРАСУ ТІЛА чарівною спокусниці! 💎Французький бренд Aubade являє нижню білизну як ЩОСЬ, що ПЕРЕДБАЧАЄ ЗАДОВОЛЕННЯ – причому, не тільки для власниці спокусливих комплектів, але і для її обранця. Численні рекламні кампанії бренду говорять: «Якщо Ви хочете принести задоволення своєму чоловікові, Ви повинні купити нашу продукцію». Подібне звернення направлено і до чоловіків: «Якщо Ви хочете, щоб Ваша дружина виглядала сексуально, як жінка на картинці, Ви повинні купити їй нашу продукцію». Вже понад століття Aubade слід своїм традиціям: моделі виготовляються в невеликій кількості, ніколи не повторюючи один одного, в колекціях використовується ексклюзивне і рідкісне мереживо «Кале», найтонша ручна вишивка, а над кожним виробом трудиться близько ТРИДЦЯТИ МАЙСТРІВ! Високі технології і вічні цінності об'єднуються у колекціях бренду, втілюючи його головні ідеї – ГАРМОНІЮ КОМФОРТУ і РОЗКОШІ , ПРИСТРАСТІ і СПОКУСИ. 🎀 Пропоную РОЗКІШНИЙ, ВИШУКАНИЙ, СЕКСУАЛЬНИЙ і ЗВАБЛИВИЙ комплект нижньої білизни люксового якості з прозорого квіткового тюлю темно-синього кольору з прекрасною контрастною обробкою від французького бренду Aubade з красивою і чуттєвої колекції La Dame de Flandres. ГЛАМУРНО, ГРАЙЛИВО, СЕКСУАЛЬНО і ЗУХВАЛО - це колекція La Dame de Flandres. 🎀 Комплект від Aubade спокушає ФРАНЦУЗЬКОЇ ЧУТТЄВІСТЮ і БАЛУЄ РОЗКІШШЮ! 🎀 Пориньте в ЕЛЕГАНТНИЙ СВІТ, повний ВИШУКАНИХ ДЕТАЛЕЙ і ЖІНОЧНОСТІ. Розмір бюстгальтера по бірці 95B, що відповідає європейському 80B. Длина в спокойном состоянии пояса 70см .
Замеры чашечки :
Ширина чашечки от одного конца косточки ко второму по прямой, включая толщину косточки 14 см;
ширина/глубина по ткани, без учета толщины самой косточки 19,8 см;
высота/глубина по ткани к центру косточки под прямым углом 12см;
длина полуокружности косточки 23,5см.

Размер трусиков FR 2 EUR 38 / S .
Замеры:
Высота трусиков 21.5см; ширина резинки в талии 27см, максимально тянется до 46-47см.

Шикарная микрофибра в цветочный и клетчатый принт с роскошной атласной шнуровкой на абсолютно прозрачном цветочном тюле украшает комплект и притягивает взгляд страстной
игрой невообразимых сине-салатовых оттенков!
В то же время прозрачные чашечки на косточке обеспечивают МЯГКУЮ НАДЕЖНУЮ ПОДДЕРЖКУ и ФОРМИРУЮТ прекрасное ВОЛНУЮЩЕЕ ДЕКОЛЬТЕ!

ШЕДЕВР, который балует Ваши чувства!

ПОТРЯСАЮЩИЙ КОМПЛЕКТ, который Вы НЕ ДОЛЖНЫ ПРОПУСТИТЬ!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Салатовий
Розмір:
  • 80B
Матеріал:
Мікрофібра
Декор:
Вишивка Мереживо
Вид комплекту:
З бюстгальтером
Особливості:
Прозорий
Принт:
У клітинку Квітковий

Схожі товари