Всі категорії
Додати товар

Стягувальні шорти, коригувальна білизна, omero tulle hape guaina corta, italy, розміри...

1650 грн
Опис

Шортики з легким моделювальним ефектом з елегантного тюлю. Коригують зону живота, талії та стегон. Висока посадка, м'який пояс, плоскі шви, бавовняна ластовиця. Абсолютно непомітні під будь-яким одягом.

Склад: 69% поліамід, 31% еластан

Стягувальна коригувальна білизна — секрет ідеальної фігури
Щодо жіночої фігури, видатні стегна — це, звісно, плюс, але в'ялість і целюліт — погодьтесь, мінус. І як би маркетологи нас не впевняли у зворотному, ми то з вами знаємо: кремом справи, на жаль, не допоможемо. Тільки тренування, правильне харчування та залізна сила волі. Але навіть за наявності всіх трьох козирів, партія має бути довгою й виснажливою. А прямо зараз приховати наші маленькі вади допоможе тягнуча коригувальна білизна.

Завдяки шортам «Omero» легкі вузькі штани, обтислі плаття, атлас, шовк і тонкий трикотаж можуть стати частиною нашого гардероба вже зараз. Прямо завтра на побачення або День народження подруги ми можемо надіти будь-яке плаття, без оглядки на свої вади. Все, що для цього потрібно — купити тягнучу коригувальну білизну.

Багато хто його носять, але мало хто в це визнається. Тому що більшість моделей таких трусиків мають, м'яко кажучи, не дуже. Тугі спекотні корсети, у яких не зітхнути, не повернутися. Складно почуватися розслабленою і плавною жінкою, бувши водночас в буквальному сенсі цього слова «закованою» в жорсткий панцир. Але коригувальна білизна для стегон може бути зовсім іншою — м'яким, еластичним, повітропроникним і навіть сексуальним!

Стягувальні шорти «Omero» — ідеальна коригувальна білизна
Коригують одночасно три проблемні зони — живот, бедра, ягодицы.
Виконані з легкого прозорого тюлю, а отже, забезпечують нормальну циркуляцію повітря й дають змогу тілу дихати. Але головне — тюль (особливо в чорному кольорі) має вигляд елегантно та сексуально. Така коригувальна білизна для стегон купити — справжнє удавання.
М'який еластичний пояс, плоскі непомітні шви не передавлюють і не створюють ефект «гусениці». Ці шортики буквально зливаються з вашим тілом і стають абсолютно невидимими для найпристальніших очей.
Те, що коригувальні шорти «OMERO» непомітні під одягом — це, звісно, добре. Але вони мають ще одну перевагу — у них і роздягтися не соромно. Одночасно ефективна, зручна та красива коригувальна білизна — ці шорти просто знахідка!
Відповідність високим вимогам, що пред'являються до продукції преміумсегменту, підтверджує європейський сертифікат якості OEKO-TEX STANDART 100 і багаторічна любов покупців-італійок.
А наша любов до покупців-українок ми демонструємо, зберігаючи для вас ціну виробника і надаючи можливість купити тягнучу коригувальну білизну «OMERO»

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Продавець
svetlanka0308
svetlanka0308
Супер-продавець
Одеса
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?