Всі категорії
Додати товар

Атласний корсет, подовжений бюстгалтер, бюст'є.

250 грн
Опис

Гарне атласну бюстьє в анімалістичним стилі на підкладці сітка від швейцарського Avant Premiere . Формовані Чашки, на тоненькому поролоні, до середини чашки пуш-ап близько 1.5 див. Бретелі незнімні регулюються. Бюстьє на 4 корсетних кісточках - 2 з боків і 2 ззаду. Застібається спереду на гачки. Ззаду шнуровка з атласної стрічки (стрічка знімається), за рахунок стрічки можна відрегулювати прилягання до тіла. Ззаду вставки із сітки в 2 шари. По низу корсета вставлена гумка Ліф прикрашений мереживом.
НЬЮАНС (на препоследнем фото) - зламана бічна кісточка в 2ух см від низу виробу. на зовнішній вигляд при носінні не впливає (не видно, що кісточки надламана. На останньому фото зазначено місце надлому).
Розмір бюста 75 C по бирці. Орієнтуйтеся на заміри, будь ласка. чашка на кісточках: ширина 13 см, висота 12 см П/обхват корсета під чашками 33 см Довжина з бюстом по переду Довжина 34см без бюста по заду 21 см Ширина в повному розвороті з повністю затягнутою шнурівкою 66 см Є фото на тілі. Склад 37% поліамід,55% поліестер, 8% еластан

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Принт:
З тваринним принтом

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?