Всі категорії
Додати товар

Комплект susan + spisy-p

1280 грн
Опис

"Романтичний топ Сьюзан – улюбленець серед модниць на пляжі. Власницям великих грудей цей топ красиво підкреслить природний об'єм грудей, а прозора сіточка на топі додає пікантності та інтриги.
Виконаний з м’якої сіточки рашгард, дуже красиво виглядає на тілі, по всьому топу нанесені малюнки у стилі “ТАТУ”. Розташування малюнків різне, всі малюнки тематичні і дуже круто поєднуються.
Ви можете обрати будь-який колір для окантовок топу: завжди виграшний чорний, бежевий нюдовий для підкреслення природності та натуральності, яскраві та кислотні кольори ми рекомендуємо для яскравих відтінків. Гарно виглядають канти топа в тон шортиків або плавочок.
Кроп-топ із тату-сітки одягається зверху на будь-який топ чи ліф. Залишається у відмінному стані при тривалих використаннях, а також при контакті з водою. У спекотні дні його можна носити як street-style, топ захищатиме ваші плечі від сонця.
Висока якість сіточки – ми закупили тканину для цього топу в 2 рази дорожче за конкурентів, тому що шукали ЯКІСТЬ набагато краще… і ЗНАЙШЛИ! Особисто прали топ 10 циклів довгого прання, зовнішній вигляд виробу, колір малюнків та шви залишилися як нові!

Плавочки Стрінг виглядають дуже ефектно та сексуально. Їх люблять дівчата із плоскими животиками. Спереду плавочки СТРІНГ мають V-подібний виріз, що візуально завищує лінію стегон та підкреслює фігуру. Ззаду посадка плавочок зробить будь-яку попку округлою і пружною, а слід від засмаги в цих плавочках припадає до смаку всім дівчаткам і не тільки дівчаткам. Авторський декор на стегнах приховує зайві обсяги та привертає увагу багатьох своєю ексклюзивністю!
Плечі не червоні... саме такий слоган ми б додали до нашого РАШГАРДУ🔥

Топ ми рекомендуємо додати в твій пляжний гардероб. Він захистить твої плічка від сонця, особливо потрібен тоді якщо ти захоплюєшся пляжним волейболом, вейкбордом, сапами або якщо твоя шкіра занадто чутлива до сонечка.

В ньому можна купатися, можна засмагати на сонці, навіть просто по вулиці ходити:
-ти не будеш червоною від сонечка
- можна довго купатися в воді і не переживати , що засмазі і шкірі буде капець🙈
- в ному не душно, оскільки РАШГАРД із сіточки

Акуратна посадка на попі та завищена талія зробить вашу фігуру як у всесвітньо відомої поп-діви Beyonce. Дана модель шортиків є дуже популярною серед наших клієнтів, є ефект утяжки живота, а також візуально коригується фігура і згладжуються нерівності. Будьте найсексуальнішою у шортиках Spicy від artGO sport. Шортики мають подвійне накладання тканини, завищений виріз збоку ніжок, щоб вони виглядали ще довше, а попка - дуже акуратно підкреслюється плавністю ліній. Авторський декор на стегнах приховує зайві обсяги та привертає увагу багатьох своєю ексклюзивністю!

В нашій палітрі 34 варіанта кольорів для цього комплекту, можна обрати будь який з них. В нас - власне виробництво і ми за 3 дні відшиємо під Ваш розмір комплект в потрібному розмірі.
"

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бежевий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Продавець
artgo.sport
artgo.sport
Супер-продавець
Дніпро
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари