Всі категорії
Додати товар

Комплект рашгард-х + beach star

1450 грн
Опис

"Цей топ із довгими руквами. Але таке є у багатьох ... Тому хотілося зробити тебе особливою і ми додали Х-декор внизу. Вони там не так просто. Х-смуги додатково створюють ефект тонкої талії та дуже вигідно підкреслять будь-який тип фігури. Ми рекомендуємо цю модель топа для дівчаток з будь-яким зростом.
Наші дівчатка люблять цю модель топа для танців екзот або полфлоу.
Якщо твої тренування на пілоні носять спортивний характер - зверни увагу на топи з відкритими пахвами, щоб тканина не заважала зчепленню шкіри з пілоном. Ще один плюс до цього топу - що в холодні часи, поки в залі холодно і ти ще мало розігрілася, в цьому топі тобі буде зручно на розминці. Тому можна сформувати класну трійку – топ, шорти та додати до них наш Рашгард-Х у кольорі твого костюма.
А ще не повіриш, але цей топ ми рекомендуємо додати в твій пляжний гардероб. Він захистить твої плічка від сонця, особливо якщо ти захоплюєшся пляжним волейболом, вейкбордом або якщо твоя шкіра занадто чутлива до сонечка.

Ми створили модель Beach Star ідеальною для засмаги!
Мінімум ліній, мінімум закритої площі. При цьому модель купальника виглядає ефектно, а простота ліній вигідно підкреслить будь-яку фігуру!
Топ і плавочки цілком з подвійним накладенням тканини, тому топ буде надійно фіксувати груди, а плавочки не будуть просвічувати навіть у найсвітлішому кольорі, також всі нерівності будуть згладжені.
Низ плавок виконаний внутрішнім потайним швом, завдяки чому попа не передавлюється та виглядає ефектною. Пояс ззаду виконаний V-подібною формою із зборочкою ззаду, завдяки чому створюється візуальний ефект округлих сідниць, це дійсно красиво моделює фігуру!

В нашій палітрі 34 варіанта кольорів для цього комплекту, можна обрати будь який з них. В нас - власне виробництво і ми за 3 дні відшиємо під Ваш розмір комплект в потрібному розмірі."

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Чорний
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Продавець
artgo.sport
artgo.sport
Дніпро
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари