Всі категорії
Додати товар

127.ультрамодна модель відкритого купальника з неопрену в стилі victoria's secret

189 грн
Опис

Ультрамодна модель відкритого купальника з неопрену в стилі Victoria's Secret.
Розкішний роздільний купальник забезпечить Вам захоплені погляди на пляжі та біля басейну. Бюстгальтер зі зйомними регульованими лямками. Щільна чашка ліфа з подушечкою на кістки відмінно формує і підтримує бюст, створюючи спокусливе декольте Купальник виконаний з неопрену.Чудово утримує тепло; чудово пропускає воду; проявляє стійкість до температурних змін; безпечний для здоров'я; довговічний та практичний. Завдяки особливим властивостям, тканина добре пропускає повітря. Незважаючи на незвичну товщину неопрен не змушує тіло потіти і відчувати будь-який дискомфорт. Це ідеальний варіант для занять водними видами спорту та пляжного відпочинку. Неопренові вироби мають відмінну посадку, чудово облягають тіло та виглядають стильно та прогресивно.
Жіночий купальник не тільки дуже красивий, але і дуже зручний відмінно доповнить Ваш пляжний образ.

Розмір S.
плавки:
-пот 34,5
-посадка перед 20, зад 21
ліф:
-по 31
чашка:
висота 11
-ширина 14

Склад:
структурований неопрен

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44

Схожі товари