Всі категорії
Додати товар

Спортивний купальник для дівчини sesto senso 719 розмір м. 46 сесто сенсо

635 грн
Опис

🍎Стильний спортивний купальник виготовлений з еластичного полотна високої якості. Гіпоалергенне, гігроскопічне, приємне до тіла полотно та відмінна модель купальника, забезпечить комфорт у басейні та на пляжі.

🍎Тканина стійка до деформації, зберігає чудовий вигляд і кольори навіть після багаторазового прання.

🍎 Купальник підходить для активного відпочинку на пляжі або в басейні, плавання та ігор у воді. Спеціальний фасон спинки надає впевненості та комфорту. Суцільний купальник спереду на підкладці, без чашок і кісточок.

🍎ЗВЕРТАЮ Вашу увагу: Купальники трохи маломірять. Краще брати на розмір більше представлених у таблиці розмірів ТМ Sesto Senso

🍎Склад: 80% поліамід, 20% еластан.

🍎Виробники купальників спокушають величезним розмаїттям моделей та багатою кольоровою гамою. При виборі улюбленого купальника особливу увагу слід звернути і до складу тканини. У наш час для купальників найбільш вдалим є поєднання - поліаміду з додаванням еластану, що робить купальники Sesto Senso максимально ефектними, якісними і приємними на дотик.

🍎Еластан – надає виробу еластичність, надзвичайно міцне, тонке та зносостійке волокно. Завдяки еластану купальник краще сидить на фігурі, облягає, і після розтягування легко набувають своєї первісної форми і практично не помається.

🍎Поліамід - надає виробу достатню жорсткість, гладкість поверхні, легкість, високу формостійкість, зносостійкість та міцність. Купальники, у складі тканини, яких поліамід, погано вбирають вологу (мала гігроскопічність), не мнуться і швидко сохнуть
Доставка:

🍎Склад-80% поліестер, 20% еластан
Доставка:
🍎Оформлення замовлення через безпечну оплату;
🍎 100% оплата на банківську картку;
🍎 В іншому випадку покупець заздалегідь сплачує доставку в обидва боки;
🍎 Відправляємо будь-якою транспортною компанією по Україні;
🍎Додаткові фото та відео;
🍎 Якщо потрібно, робимо заміри;
🍎 Запитуйте про наявність потрібного розміру та кольору; 
🍎 Фото без фотошопу, на різних моніторах колір може відрізнятися.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бордовий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер Поліамід Еластан

Схожі товари