Всі категорії
Додати товар

Meggi marko купальник роздільний

1290 грн
Опис

Настав час дати волю своєму тваринному інстинкту! Купальник Меггі - ідеальне поєднання лютості та сексуальної привабливості.
Купальник-двійка з бюстгальтером-бікіні, тобто з трикутними чашечками, дозволить виглядати дуже жіночно на пляжі. Принт прямо з жарких джунглів прикрашає весь костюм.

У бюстгальтер вшита спеціальна піна жорсткості push-up, розташовані на дні та з боків чашок. У поєднанні з бічними кісточками ця конструкція створює ідеально моделюючий крій бюстгальтера, який зробить ваші груди піднятими, а декольте спокусливим.
На бюстгальтері декоративні ремінці стрепи із золотистими намистинами над чашечками надзвичайно чуттєві.
Завдяки тому, що окружність і бретелі бюстгальтера зручно зав’язуються на шиї та спині, ви зможете ідеально підігнати бюстгальтер під свою фігуру.
Низькі плавки пасують до бюстика.
Тому вони не могли не мати чуттєвих вирізів - боки трусиків прикрашені витонченими прорізами, прикрашеними золотистими кільцями.
Досить низький розріз трусиків Meggi дозволяє красиво виділити лінію стегон, а вузькі шнурки, зав'язані з боків, роблять костюм ще більш сміливим!

Одяг Meggi виготовлений у Польщі з високоякісної італійської тканини з гарним складом (80% поліамід, 20% еластан). Щоб він служив вам довго, періть його вручну при 30 градусах, не сушіть механічно і не віджимайте.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Принт:
З тваринним принтом

Схожі товари