Всі категорії
Додати товар

Marks & spencer купальник

350 грн
Опис

Бренд Marks & Spencer, володіючи багаторічним досвідом і користується великим успіхом у світі моди, займається виробництвом жіночного і елегантного білизни і купальників. Стильні і продумані фасони ідеально поєднуються з високою якістю та зручністю матеріалів. Елегантний і добротний купальник коригує і робить фігуру візуально стрункішим. Колір чорний, чашечки в білу смужку. В середині продубльований підкладкою, досить широкі зручні знімні регульовані бретелі. Состояние идеальное, бирочка срезана,ориентируйтесь на замеры : Замеры сделаны в нерастянутом состоянии, тянется очень хорошо:
ПОГ 38 см (без учёта чашечек)
ПОТ 36 см
ПОБ 41 см
Длина по центру от груди до низа 51 см, по боковому шву 37 см. Длина бретелек минимум 29см, максимально 50 см. Ширина чашки 24 см, глубина 17см. Идеально подойдёт на грудь D, можно и на С. Купальник полностью на подкладке - сеточка с утягивающим эффектом. Чашка твердая, без косточек, только резинка под грудью и силиконовой вставкой по верху бюста.
Разработан из мягкого материала антихлор. Прослужит долго!
Дивіться інші мої объзявления. Комбінуйте. Економте на доставці. Підписуйтесь, щоб не пропустити новинки. Додатково заміри і фото відправлю покупцеві за запитом

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 42/XL/50
Принт:
У смужку

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?