Всі категорії
Додати товар

Victorias secret купальник подвійний push up 34а

2350 грн
Опис

Купальник Victorias Secret з колекції Very Sexy ОРИГІНАЛ бюст з подвійним пуш-ап зав'язується на шиї застібка на спині з фірмовим логотипом регульований обсяг бюста плавки бікіні на кільцях повністю на підкладці Матеріал: нейлон/спандекс Колір: як на фото Розмір: бюст - 34 (75 А, неповний В), плавки - S (92 -97 див.) Примірка в будь-якій точці України Всі купальники в наявності в Києві. Доставка: Доставка по Києву: - адресна доставка кур'єром - 40 грн. Оплата при отриманні. Ви можете замовити кілька моделей для примірки в зручному для Вас місці. Якщо нічого не підійде, сплатіть тільки виклик кур'єра - 40 грн. - доставка поштовими службами Нова Пошта, Укрпошта, Інтайм Доставка по Україні: - поштовими службами Нова Пошта, Укрпошта, Інтайм Ви можете замовити кілька моделей для примірки. Політика повернення: Якщо з якоїсь причини товар, який Ви придбали Вам не підходить, то ви можете його повернути або обміняти . Просто отправьте Ваш товар назад в течение 5 дней с даты отгрузки. Оплата доставки за возврат товара происходит за счет покупателя.
Когда Вы получите свой купальник, настоятельно рекомендуем Вам примерять его на нижнее белье, пока Вы не убедитесь, что он Вам подходит. Только после того, как Вы решили его оставить, следует удалить гигиеническую полосу на трусиках и бирки.
Возвращенный товар должен быть неношенным, чистым и в идеальном состоянии. На купальнике должна быть гигиеническая полоса на трусиках , все бирки должны быть на месте и купальники сложены и запакованы в оригинальную упаковку, упаковка не повреждена (не разорвана). Не может быть принять к возврату купальники, которые были запачканы или повреждены. В этом случае товар будет отправлен обратно к покупателю.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36/S/44
Продавець
el_mejor
el_mejor
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?