Всі категорії
Додати товар

Яскравий квітковий роздільний купальник від c&a, німеччина, розмір m

310 грн
Опис

Яскравий квітковий роздільний купальник від C&A, Німеччина. Відмінна німецька якість. Оригінал. Розмір вказано 40 євро, орієнтуйтеся на заміри. Заміри по верху вироби, можлива невелика похибка (код 795).
****************
євро 40 пог - регулюється ззаду виміри чашки ширина у самому низу-18,5 см висота по центру - 18 см трусики пояс - 40 см побіди - 41,5 см посадка - 23 см Тягнеться.
****************
Відмінний якісний купальник C&A. Привабливий дизайн, натхненний Копакабаной: бікіні в бразильському стилі. Чашечки з поролоном, його можна витягнути. Повністю з підкладкою. Спинка на зав'язках. Шикарне якість. Відмінна брендова річ. Матеріал 80% поліамід, 20%еластан. Сток. Новий, без бірки, але із захисною плівкою.
************************
Мій магазин на шафе - https://shafa.ua/member/kidland. Відправка на наступний день після оплати будь-якою транспортною компанією за Ваш рахунок (Укрпошта -при отриманні). При відправленні товару за замовчуванням ставлю реальну оціночну вартість. Якщо хочете мінімальну оцінку - прохання написати це при замовленні. Економте на доставці - в наявності багато речей!!! Буду рада співпраці! Порядність та чесність гарантую! Уважно читайте опис, дивіться на заміри . Повернення і обмін не передбачений,з радістю відповім на всі Ваші запитання

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?