Всі категорії
Додати товар

Вінтажний елітний бюстик французького бренду passionata

400 грн
Опис

Вінтажний мʼякий бюстик французького бренду Passionata. Не для підтримки та щоденного використання! Така білизна, як дорога прикраса, для особливих випадків або фотосессії.

У 1980-х роках жінки як ніколи голосно заговорили про рівність прав та можливостей із чоловіками. Це проявлялося як в їхній поведінці, так і в одязі: незграбні маскулінні силуети з широкими плечима і вузькими стегнами міцно оселилися в жіночому гардеробі. До кінця десятиліття жінки вже трохи втомилися комусь щось доводити, і в цей вкрай підходящий момент з'являється новий бренд жіночої спідньої білизни – Passionata. Зухвала чуттєвість та безапеляційна впевненість у собі стали девізом бренду, що проголосив кінець епохи унісексу та відродження жіночності у новому, сміливішому та сильнішому вигляді.

Міцним фундаментом для молодої марки став віковий досвід пошиття білизни групи компаній Chantelle, яка створила бренд Passionata. Найвищий рівень майстерності, новітні технології виробництва та яскравий дизайн втілилися в білизні Passionata, яка дозволяє кожній жінці бути собою, а також відчувати гармонію та комфорт щодня. Комплекти французького бренду відрізняються оригінальністю та різноманітністю кольорової гами – від базових повсякденних, що вигідно підкреслюють жіночні лінії, і до неймовірно спокусливих моделей.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 80B
Матеріал:
Поліамід Еластан
Продавець
stelani
stelani
Супер-продавець
Хмельницький
96% виконаних замовлень
Була

Схожі товари