Всі категорії
Додати товар

Нічний бюстгальтер la decollette проти зморщок на декольте

1200 грн
Опис

Бюстгальтер для сну проти зморщок у зоні декольте придуманий і втілений у житті для улюблених жінок. Його місія — боротьба зі зморшками на грудях, а точніше проти зморщок у зоні декольте.

La Decollette — бюстгальтер для сну проти зморщок у зоні декольте. Це подушка для сну — подушка для грудей. Бюстгальтер для La Decollette призначений для нічного використання. Його ще називають нічний бюстгальтер для грудей. З ним під час сну зморшки в зоні декольте розгладжуються.

Бюстгальтер проти зморщок під час сну на боці тримайте груди та не дає деформуватися ніжній шкірі декольте. За допомогою такої фіксації бюстгальтер не дає утворюватися новим зморшкам на декольте та згладжує вже наявні.

Для чого потрібен бюстгальтер для сну La decollete:

- боротьби з уже наявними зморшками

- профілактики зморщок у зоні декольте

- комфортного та зручного сну власниць пишних форм і великих грудей

- у разі високої чутливості та набухання грудей перед «особливими днями» або після операції

- мамам під час годування крихітки

- догляду, профілактики та збереження гарної зони декольте без зморщок

Як працює нічний бюстгальтер проти зморщок La Decollette? Від чого з'являються зморшки на декольте та як з ними боротися?

Коли ми спимо на боці утворюються складки в зоні декольте. З кожної ночі зморшки на декольте немов прасочки прогладжуються все сильніше та сильніше, «як складки на одязі». І так ніч за ніч. Зморшки стають глибшими, їх стає дедалі більше. Згодом тонка та дуже делікатна шкіра декольте вже не може упродовж дня прибирати деформації шкіри.

У молодому віці шкіра дуже еластична та вже за годину після пробудження все розгладжується. Але з віком або на увазі фізіологічних особливостей заломам на шкірі важко стає розпрасовуватися. До фізіологічних особливостей можна віднести — великі груди, дуже тонка шкіра, суха шкіра або довге перебування на сонці.

Декольте потрібна допомога. Під час сну бюстгальтер фіксує груди. Він притримує її, щоб не утворюватися складки. Тому після сну з бюстгальтер проти зморщок La Decollette не утворюється нові складки та зморшки на грудях. Просто тому що шкіра фіксується без складок між грудей. І ніч за ніч відбувається розгладження вже наявних зморщок. Так завдяки простій фізики — новим зморшкам на грудях не утворюється, і згладжуються вже наявні.

Бюстгальтер для сну La Decollete — як праска для зморщок на декольте. Він спочатку розгладжує легкі зморшки на грудях, а потім і згладжує та глибокі. Потрібно лише трохи терпіння й регулярність у використанні.

Як швидко настає ефект? Коли згладжуються зморшки на грудях?

Є фотографії з результатами використання нічного бюстгальтера. Результат буде залежати від глибини зморщок і стану шкіри. Але якщо навіть не враховувати всі ці особливості — результат не змусить себе чекати! Вже після 5-7 ночей ви почнете помічати перетворення, як зникають і згладжуються зморшки в зоні декольте.

Бюстгальтер La Decollete почне працювати з першої ночі.

Бюстгальтер проти зморщок на декольте — стане вашим надійним помічником у боротьбі зі зморшки на декольте.

Застосування, як підібрати розмір бюстгальтер проти зморщок на декольте?

Бюстгальтер проти зморщок простий у застосуванні. Бюстгальтер для сну в одному розмірі. Але ви зможете відрегулювати його для себе за допомогою:

- застежек ссади

- регулювання повноти, або обхвату під грудьми

- регулювання лямок за висотою.

Одягається безпосередньо перед сном і знімається після пробудження.

Навіть якщо ви спите на одну, то ваш секрет ніхто не дізнається. Його можна одягати як під сорочку (на голе тіло), так і на сорочку. Як вам буде зручно та комфортно. Все за індивідуальним побажанням і за вашими відчуттями.

Один об'єм нічного бюстгальтера la Decollette підійде всім. Об'єм регулюється від 65-95+ см

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
genakred
genakred
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари