Всі категорії
Додати товар

Marie jo l'aventure gordon-бельгія-80е-бюстгальтер

240 грн
Опис

Marie Jo – це бельгійська компанія, яка представляє розкішні моделі спідньої білизни для витончених жінок. Особливістю продукції компанії є її бездоганна посадка. Білизна виробляється за сучасними технологіями, що дозволяють досягти не просто високої якості виробів, а й їх максимального комфорту. Білизна відомого бренду Marie Jo ідеально сідати по фігурі, підкреслюючи її переваги. За рахунок цього воно ідеально підходить жінкам із різним типом фігури. Широкий модельний ряд дозволяє підібрати варіанти трусиків та бюстгальтерів будь-якого розміру.
Нижня білизна Marie Jo – це гармонія краси та стилю. Розкішні моделі бюстгальтерів, що мають бездоганну посадку, забезпечують максимальний комфорт під час носіння. Для пошиття виробів дизайнери бренду використовують лише найкращі матеріали, що повністю відповідають високим стандартам якості. Поєднання дорогих тканин, вишукане переплетення мережив, оригінальні дизайнерські рішення надають моделям жіночності. Завдяки такій білизні, ваші форми виглядатимуть неймовірно привабливо та сексуально.
У продажу бюстгальтер від елітного бельгійського бренду білизни Marie Jo, лінійка L'aventure, модель Gordon. Бюстгальтер у графітовому кольорі у розмірі по бирці 80Е. Формована чашка на кісточках та тонкому поролоні виконана з гладкої мікрофібри та декором у вигляді вишивки нитками на тюлі. Місток і спинка із щільного тюлю. Склад: 51%-поліестер, 40%-поліамід, 9%-еластан. Вся довжина бюстгальтера-70см, висота чашки по центру із внутрішньої сторони 18см. Стан бюстгальтера ідеальний

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 80E
Продавець
annamari5
annamari5
Супер-продавець
Мукачево
84% виконаних замовлень
Була

Схожі товари