Всі категорії
Додати товар

36h 80h/75i curvy лоток величний м'який бюстгальтер балконет із дивовижною вишивкою

2600 грн -83% 450 грн
Опис

Curvy Kate (Британня) у перекладі з англійської «Пухначка Кет» — молода, але вже стала культовою серед власниць великого бюста марка білизни.
Білизна Curvy Kate зручно, чудово підтримує груди, і найголовніше — вона яскрава, еротична та покращує настрій!
Вироби Керві Кейт зроблені дуже добротно, з використанням якісних матеріалів і мають дуже жіночний та елегантний вигляд!
Кожна модель бюстгальтера Curvy Kate попередньо тестується на дівчатах із натуральними формами й тільки найкращі моделі мають честь потрапити на сторінки нових каталогів Curvy Kate і в подальшості на полиці магазинів у всьому світі!
Жодна модель бюстгальтера Curvy Kate не допускається у виробництво поки якістю форми, посадки та підтримки грудей не будуть задоволені самі дівчата, які беруть участь у тестуванні.

ОПИС
Чудовий бюстгальтер із комфортними м'якими чашечками на кісточках. Якісне полотно, шикарна неймовірно ефектна квіткова золотиста вишивка шовком на напівпрозорих чашках! Має незвичний фантастичний вигляд! оригінальний квітковий візерунок! Верх чашок привабливо напівпрозорий, тому незрівнянна вишивка дуже сильно виділяє величний зовнішній вигляд! продубльовані всередині тонкою підкладкою з тюлю для кращої зручності та комфорту.
Широкі міцні, добротні бретелі 2 см із зубчастим стильним оздобленням забезпечують оптимальну та ідеальну посадку! Модель має 3 секції спеціально прошитих чашок і вбудовані вшиті гумки поверху чашок, завдяки чому дуже добре охоплює груди, максимально підтримує та надає спокусливої форми. Контурні чашки мають гладкі шви, тому чудово підходять для обтислого одягу. Завершує королівське виконання стильні вишукані золотисті бантики в тон.
ШИКАРНЕ СОБЛАЗНИЗНЕ БІЛЬКИ ПІДЧЕРКНЕ ВАШУ ЖОРСТОВАНІСТЬ І ПРИДАСТ ВАМ ШОЛОМЛЯЮЙНОГОШИКА та незрівнянне почуття чарівності та комфорту!!! ПОЧУВАЙТЕ СЕБЕ КОРОЛЕВИЙ НА 100%!!!

модель Curvy Kate Emily Underwire Balcony Bra, Nude
на офіційному сайті стоїть від $65.00 скіну посилання для огляду.
розмір за биркою 36H 80H на чашку між i-k (9-10 рр грудей). висота чашки по центру прямо з кісточкою 22,5/ширина 19/ на обхват під грудьми 75-80 см/
довжина пояса 69 і тягнеться до 83/ Аналогічно сяде й на паралельний йому рр 75i/
СТОК НОВИЙ тільки без картонної лейби.
(Додаткове фото самої чашки ближче до личка, не помістилися)
состав- 85% polyamide / 15% elastane

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Золотистий
Розмір:
  • 80H
  • Інший

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?