Всі категорії
Додати товар

85с 38с/80д невидимий безшовний контурний бавовняний повітропроникний бюстгальтер із мереживом

950 грн -53% 450 грн
Опис

Пропоную неймовірно комфортну ідеальну ексклюзивну та водночас незамінну модель бюстгальтера на будь-який випадок від провідного німецького бренда.

модель body essentials
розмір по бирці 85с 38с чашка F (6й рр грудей). заміри чашки з кісточкою — висота чашки по центру прямо 18/ширина 18,5/глибина всередині по центру 19,5/
на обхват під грудьми 80-85 см/довжина пояса 76 і до 87/ Аналогічно підійде і на паралельний йому рр 80д/
СТОК. НОВИЙ тільки без паперової бирки.
якісна металева застібка 3 ряди в 3 позиції.
Виробник Німеччина.

Гладкі контурні бавовняні чашки є литими й повністю безшовними тому бюстгальтер зовсім не переглядається навіть під найтоншим одягом! Він на стільки комфортний і практичний, що ви не захочете його знімати! Ущільнені чашки добре підтримують груди захоплюючи їх повністю з усіх боків, водночас утворюють акуратне, красиве, округле, жіночне декольте! Кісточки обгорнуті в додатковий скафандр! тому зовсім не врізаються в шкіру та не надають дискомфорту під час носіння! Бавовняна, подвійна, дуже широка спинка прикрашена приголомшливим вишуканим, ніжним мереживом і забезпечує гарний рівень підтримки для грудей і спини. Міцні, але водночас дуже комфортні подвійні бавовняні бретельки утворюють ідеальну й оптимальну посадку для важкої та великих грудей!
ідеальний супутник на всі випадки! відчуйте різницю на 100% гарантія зручності та комфорту!!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 85C
  • 80D
Матеріал:
Поліамід Бавовна Еластан

Схожі товари