Всі категорії
Додати товар

Багаторазові пелюстки для грудей, невидимі силіконові накладки, силіконовий бюстгальтер

950 грн -58% 399 грн
Опис

Пропоную фірмову якісну білизну, покупки, спорт, одяг жінок, світових відомих виробників.
нові аксесуари — сумки, бананки, гаманці, годинники, косметички й інше

Французький шарм із японською якістю й технологічністю злилися в одному, результатом став бюстгальтер Fly bra! Над ним працювали французькі модельєри та інженери з країни сонця, що сходить.
Такий силіконовий бюстгальтер чекали на дівчину всієї планети без перебільшення. Як багато вбрань і фасонів, які вимагають гарної форми грудей, але водночас бретелі та спинка звичайного бюстгальтера здатні перекреслити весь вид. Легкий, непомітний, добре тримається на шкірі — Флай бра, це бюстгальтер-невидимка нового покоління.

модель Adhesive Push-Up Bra — Beige
ідеально сядуть на чашку С-Д (3-4рр грудей). На будь-який обхват під грудьми! від 60 до 100 см.
підійдуть на такі європейські розміри бюстгальтера — 65е/70д/70е/75с/75д/80в/80с/85а-в/90а-в/95а/7- у цих розмірах усіх чашка C і Д.
СТОК. стан НОВИХ.

Опис:
Силіконовий безшовний бюстгальтер невидимий без бретельок на шнурівці.
Бюстгальтер створює ідеальну зону декольте з будь-яким розміром грудей, приховуючи всі вади.
Ви зможете візуально підняти та навіть збільшити розмір бюста.
Шнурівка між чашечками дає змогу надати грудям пишніших форм і створить ефект піднятої грудей, ідеально підкреслить переваги вашої фігури та водночас не завдасть вам дискомфорту.
З таким невидимим бюстгальтером можна сміливо одягати вечірнє плаття з відкритими плечима — він буде непомітний під одягом, також він ідеально підходить для повсякденного носіння ваших улюблених вбрань.
Бюстгальтер-невидимка важлива річ у гардеробі кожної дівчини.Перед початком використання ваші груди мають бути сухі та чисті, без нанесення на неї будь-яких рідин, для кращого приклеювання. Бюстгальтер можна промивати теплою злегка мильною водою та сушити за кімнатної температури.

Красиві, бентежні груди, притягають захоплені погляди чоловіків, — мрія будь-якої жінки. Нам хочеться одягнути улюблену сукню з відкритою спиною, яка б підкреслила чудову форму жіночних грудей і бути найневідповіднішою на прийдешнє свято. Ви обожнюєте відкриті топи, плаття-декольте, корсети, але не носите їх, побоюючись, що Ваші груди матимуть непривабливий вигляд? Сьогодні всі ці проблеми розв'язані для Вас раз і назавжди!

Силіконовий бюстгальтер Un Bra — сучасний винахід, покликаний підкреслити красу прекрасної половини населення, він принесе комфорт і душевну рівновагу будь-якій жінці. Тепер Ви можете носити будь-які речі без бретелей, з декольте та з облямованою спиною, не замислюючись, який підібрати бюстгальтер або як його приховати. Ви вільні у своєму виборі! Крім того, силіконовий бюстгальтер un bra здатний збільшити груди та підкреслити їхню красу та форму.

Догляд і правильне використання:
Бюстгальтер невидимий без бретелей, кріпиться за допомогою силіконової внутрішньої частини. Груди мають бути спочатку чисті та сухі, без нанесення спиртовмісних рідин-духи, туалетна вода тощо для кращого склеювання. Бюстгальтер можна промивати теплою, злегка мильною водою. Сушити за кімнатної температури, уникаючи прямого потрапляння сонячного світла та використовувати знову. Не можна сушити силіконовий бюстгальтер на приладах опалення.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 75C
  • 70D
  • 70E
  • 75D
  • 80B
  • 80C
  • 85B

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?