Всі категорії
Додати товар

Бюстгальтер-невидимка invisible bra чорний

875 грн
Опис

колір і розмір і форму уточнюйте
Набридли шалено бретелі, що врізаються в тіло, незручного бюстгальтера? Набридло, що вони не тільки сковують вас у рухах, а й у виборі улюбленого одягу? Адже як ніяк, але в парі з традиційним, нехай навіть найпривабливішим бюстгальтером, про плаття з вирізом на спинці та наховані плечима можна тільки мріяти, чи не так? Invisible Bra — невидимий бюстгальтер, який створить ідеальні форми будь-якій дівчині, незалежно від розміру грудей і дасть змогу надіти шикарне плаття навіть із дуже глибоким декольте. Весь секрет тут полягає в надійних самоклейних чашках із поверхнею із силіконового гелю, з пуш-ап системою та пікантною шнурівкою, які й допомагають досягти такого ось ефекту. Тепер скоригувати форму грудей, збільшити розмір, підтягнути її та створити ефект «ложбинки» зовсім не проблема. Ви зможете забути на час про звичні бра.

Матеріал: зовнішнє покриття — 100% поліуретан, внутрішнє — силікон.

Переваги аксесуара: зручний; покращує форму грудей; надає впевненості в собі; збільшує груди; не має лямок, які спадають і видно з-під одягу; немає кісточок, які можуть вискакувати та натирати шкіру; ідеально підходить для туалетів з відкритою спиною.

Інструкція з експлуатації: промийте водою шкіру на грудях і під нею, використовуючи м'яке мило. Потім насухо витріть і переконайтеся, що на ній немає слідів тальку, олії або поту; зніміть папір, що прилягає до накладок бюстгальтера Invisible Bra (Silicone Bra, Силікон Бра, Інвізибл Бра, Ідеальний бюст); по черзі підніміть груди, вибираючи їх бажане положення й накладіть силіконову накладку-липучку, розгладжуючи її впродовж декількох хвилин; після використання зніміть чашечки та протріть шкіру одеколоном або спиртом, і нанесіть зволожувальний крем; у міру забруднення, клейку сторону бюстгальтера мийте долонями в мильному розчині. Не допускайте контакту з прикрасами та щітками, щоб уникнути пошкодження чашок.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бежевий
Розмір:
  • Другой
Продавець
svetapribula
AngelShop
Харків
20% виконаних замовлень
Був

Схожі товари