Всі категорії
Додати товар

75e 75f подовжений мереживний бюстгальтер бралет на великі груди, топ

355 грн
Опис

Розкішний бюстгальтер без кісточок із колекції Louisa від Marks&Spencer — це сучасний погляд на спідню білизну, що поєднує ніжне мереживо із сучасною спортивною формою.
Цей приголомшливий мереживний бралет, спеціально розроблений для жінок із чашкою більшого розміру, забезпечить зручну посадку та гарний стиль навіть у розмірах DD+. Додана еластичність надає цьому бюстгальтеру без підкладок зручності носіння, а чудове мереживне оздоблення робить його дивовижно елегантним вибором. Завдяки тому, що немає дротів, та подовженому дизайну посадка без застібки дуже зручна. Мереживний дизайн на всій поверхні з м'якого мережива Louisa.
Новий, сток, без паперової етикетки. Уся білизна випрана й оброблена парою. Може бути легкий залишковий запах оброблення.
Розмір UK 16, Euro 44. Орієнтовно йде на 75E-75F.
Напівобхват пояса = 34-50 см
Ширина чашки = 24 см
Висота чашки посередині вертикально = 20 см
Висота по центру між чашками = 18,5 см (верх — 12 см і пояс — 6,5 см)

Дивіться інші свої оголошення — у наявності багато чудових речей! Є спідня білизна, взуття, брендові лляні речі (плаття, блузки, спідниці, штани, піджаки), багато фірмових колекційних іграшок (абсолютно реалістичні собаки різних порід і кішки). Записуйтеся на мій магазин, щоб бути в курсі обнов).
Повернення та обміну немає, робіть покупки задумано

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 75E
Матеріал:
Поліамід Еластан
Чашка:
Без кісточок М'яка
Форма бюстгальтера:
Стиль:
Романтичний
Бретелі:
Регульовані

Схожі товари