Всі категорії
Додати товар

Бюст ліф рр 2х без кісточок мереживо від savage x fenty by rihanna

299 грн
Опис

Вітаю!
У Вас є можливість купити для себе неймовірну фірмову нову оригінальну спідню білизну від Savage X Fenty by Rihanna. Кожна одиниця білизни має фірмові бірки та пакет з інформацією від виробника про товар. Ліф створен для впевнених у собі дівчат, які не бояться яскравих барв та люблять експериментувати. Додайте трохи фарб у Ваше життя!

Яскравий мережевний ліф підкреслить Вашу жіночність та сексуальність. Бюст мережевний має чашки без поролону та кісточок, застібається на 3 гачка та 3 подовження. Внутрі додатково ще є сітка для гарного тримання та довготривалого носіння. Має незвичний дизайн. Ідеально для весни та літа -ніжний романтичний пастельний колір, якісне полотно, без зайвих матеріалів, поролону - шкіра дихає. Бретелі широкі, не будуть врізатися у шкіру, незйомні, регульовані.
бюст є в наявності у розмірі 2Х, згідно з таблиці розмірів (оф сайт) підходить на розміри 40ДД(90ДД = 90Е), 42С (95С), 42Д(95Д).

Якщо потрібні заміри, додаткові фото - залюбки допоможу Вам. Можете оформлювати безпечну угоду і роздивиться на пошті. Працюю з усіма перевізниками (Нова Пошта, Укрпошта, Мiст, Розетка) без мінімальної суми замовлення.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 95D
  • 90E
  • 95C

Схожі товари