Всі категорії
Додати товар

80b / 36b спортивний бюстгальтер без кісточок топ для спорту застібка попереду marks & spencer

495 грн
Опис

Пропоную
суперкомфортний надійний спортивний бюстгальтер топ із застібкою спереду та МАКСИМАЛЬНОЮ ПІДТРИМКОЮ ГРУДІ відомого на весь світ бренду Marks & Spencer.

Модель Extra High Impact Non-Padded Sports Bra.

Розмір по бірці 80B/36B.
Довжина поясу в спокійному стані 69см, максимально тягнеться до 100см.

♥Цей високотехнологічний спортивний бюстгальтер - ФАНТАСТИЧНИЙ спортивний бюстгальтер з МАКСИМАЛЬНО ВИСОКОЮ ПІДТРИМКОЮ ГРУДІ навіть під час найважчих інтенсивних тренувань!
♥Розроблено з технологією Moisture Wicking, яка зберігає прохолоду, відводячи вологу від тіла, і дихаючі чашки, щоб забезпечити відчуття свіжості під час тренування.
♥Ідеально підходить для високоінтенсивних тренувань, бігу та танців.
♥Відрізняється найвищим комфортом, зносостійкістю і повітряпроникністю.
♥ І яке б не було важке тренування комфортний бюстгальтер без кісточок надійно підтримуватиме Ваші груди, а високоякісний дихаючий і легкий матеріал та сітчаста підкладка забезпечує вентиляцію та швидко висихає !
♥Надійна блискавка, що відкривається спереду, для легкого одягання та зняття, широка внутрішня панель під блискавкою, щоб запобігти контакту зі шкірою та натиранню.

Ви запитаєте, навіщо потрібен спортивний бюст?
Здавалося б, будь-яка фізична активність позначається на організмі лише позитивним чином, зміцнюючи та підтягуючи м'язи.
Але це правило зовсім не працює, коли йдеться про груди.
Вся справа в тому, що вона не містить м'язової маси, а складається з жиру та молочної залози, тому ризик отримати розтяжки
та обвислі груди під час тренування такий високий.

Звична білизна не тільки не справляється з функцією підтримки, але й посилює становище тім, що може здавлювати та натирати ніжну шкіру.
Вихід у такій ситуації – придбати спортивний бюст, розроблений спеціально для занять спортом.
Він має масу переваг у порівнянні зі своїми побратимами: надійно фіксує грудей, не даючи їй скакати під час тренувань, тим самим запобігаючи втраті пружності; дозволяє шкірі дихати, повторює анатомічну форму грудей, запобігає розвитку бактерій і не викликає алергії.

Всі ці властивості просто необхідні у процесі тренувань!

СТОК. Стан нового без паперової бірки.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 80B
Бретелі:
Широкі
Матеріал:
Поліамід Еластан Поліестер
Чашка:
Без кісточок М'яка
Форма бюстгальтера:
Стиль:
Принт:
Без принту

Схожі товари