Всі категорії
Додати товар

Primadonna madison-90c-бюстгальтер класу люкс

270 грн
Опис

Primadonna – легендарна марка класу люкс, що випускає спідню білизну та купальники для великих грудей вже майже 150 років.
У 1865 р. у Німеччині компанія Primadonna розпочала з виробництва елітних корсетів. Поступово компанія розвивалася, розширюючи асортимент і наголошуючи на тому, що створює розкішну білизну саме для жінок з природними розкішними формами. І ось зараз ми можемо бачити, що Примадонна перетворилася на лідируючу компанію на світовому ринку ЕЛІТНОЇ нижньої білизни для повних жінок і жінок з великими грудьми. Штаб-квартира та фабрика Примадонни розташовані у Бельгії.
Оскільки йдеться про марку класу люкс, у компанії з особливою ретельністю підходять до питань якості – як на етапі конструювання, підбору матеріалів, так і на етапі виготовлення, коли з кожної серії відбираються зразки та тестуються, включно з перевіркою посадки білизни на моделях.
жінка, купуючи білизну Primadonna, платить не лише за вишукані матеріали, розкішне мереживо, витончену елегантність моделей, але, насамперед, за грамотно скроєну ортопедичну форму, яка дозволяє почуватися комфортно весь день, без побічних ефектів для хребта тощо.
У продажу бюст-легенда Prima Donna, модель називається Madison. Розмір з бирки 90С. Колір чорний, бюст мякий, на кісточках з гарним якісним та еластичним мереживом на верхній частині чашок. Чашка складається з трьох частин для ідеальної підтримки грудей великого розміру, нижня і бічна частина з фірмовим візерунком клітини на підкладці. Високий комфортний місток прикрашений маленьким бантиком. Широкі верхні бретелі, які не "врізатимуться" в тіло, задекоровані мереживом. Спинка з U-подібною формою, яка зніме навантаження зі спини та хребта та виконана із щільної високоякісної еластичної тканини. Застібка на 2 гачки у 3 позиціях. Вся довжина бюста-72,5 см, висота чашки по центру-20см. Стан бюстгальтера ідеальний
Відправка Укрпоштою та Новою поштою

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 90C
Продавець
annamari5
annamari5
Супер-продавець
Мукачево
85% виконаних замовлень
Була

Схожі товари