Всі категорії
Додати товар

85с - 38с легкий дихаючий гладкий бюстгальтер - спейсер від palmers

285 грн
Опис

Головною відмінністю білизни Palmers від білизни інших торгових марок є стильний і актуальний дизайн, висока якість і практичність. Моделі розроблені з урахуванням потреб та побажань жінок у сучасному світі. Ця білизна відрізняється зручністю, комфортом, індивідуальністю, жіночністю та витонченістю.
Високопрофесійні технологи в процесі виробництва використовують тільки новітні та сучасні методи, здійснюють вибір матеріалів лише найвищої якості, а також унікальну та безпечну фурнітуру. Якість продукції суворо контролюється кожному з етапів виробництва.

У продажу просто унікальний комфортний бюстгальтер з чашечками «спейсер» від Palmers.
Розмір 85С - 38С.
Стан ідеальний, без слідів носіння та без нюансів.
Колір класичний чорний.

Чашки з ультратонкими формованими вставками делікатно піднімають груди і створюють чуттєву форму в області декольте.
Гладка поверхня зі стриманим матовим блиском роблять бюстгальтер непомітним під одягом, що облягає. Елегантна вишивка на боковинах та містку робить цей гладкий бюстгальтер більш жіночнішим.
Безперечною перевагою цього бюстгальтера є дихаючі, швидко сохнуть і легкі чашки-спейсер.
Багатьом жінкам знайома така проблема, коли зовні привабливий бюстгальтер погано проводить повітря і виявляється занадто щільним, жарким. Особливо важко це перенести влітку. Завдяки еластичному 3D-матеріалу, з якого виготовлений цей бюстгальтер, шкіра грудей «дихає» і зайва волога швидко випаровується.
Бюстгальтер із великими можливостями!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 85C

Схожі товари