Всі категорії
Додати товар

36е 80ті/75f triumph вишуканий комфортний м'який бюстгальтер мінімайзер з мереживом

2300 грн -88% 298 грн
Опис

Triumph - одна из крупнейших компаний в мире по производству белья. Этот бренд, совместно со своими партнерами, представлен более чем в 120 странах. Высочайшее качество, инновационные технологии обработки и современный дизайн характеризуют этот модный дом и гарантируют быструю популярность создаваемого женского нижнего белья.

модель Soutien-gorge Romy avec armatures
размер по бирке 36е 80е чашка f (6й рр груди). оптимально на обьем под грудью 75-80см, но сядет и на 85d тоже/длина 70-88см мах/ сядет аналогично и на 75f ! высота чашки по средине 19,5см/
состояние идеальное! бірочка з розміром на жаль зрізана. є такий же в новому стані з бирочкой. Класичний дизайн і комфортний матеріал дозволяють практично сидіти на тілі.Зручні кісточки легко підлаштовуються під будь-яку форму бюста і створюють оптимальний комфорт навіть для великих розмірів. Простий, але в той же час елегантний дизайн цього бюстгальтера доповнено вишуканим мереживом на чашках, містку і боковинки спинки. Безсумнівним достоїнством цього бюсту є тонкі, безшовні, дихаючі, легкі чашки. Широкі міцні але в теж час зручні комфортні бретелі 2,3 см забезпечують ідеальну і оптимальну посадку. Модель є ідеальним поєднанням жіночності і витонченого дизайну, тому ви будете почувати себе неймовірно жіночною при максимальній зручності. дивіться всі мої оголошення. Пропоную АБСОЛЮТНО різну категорію товарів! фірмове якісно білизна і купальники, спорт одяг, жіночий одяг та білизна з шовку. Трендові новинки Аксесуарів.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 80E
  • 75F
  • 80F
  • 85D
Матеріал:
Поліамід Еластан

Схожі товари