Всі категорії
Додати товар

Ідеальний контурний нюдовый безшовний бюстгальтер преміум класу thirdlove

550 грн -11% 490 грн
Опис

Пропоную ЧУДОВИЙ базовий гладкий контурний безшовний НЮДОВЫЙ бюстгальтер НЕВИДИМКУ преміум класу американського бренду THIRDLOVE! Модель Thirdlove 24/7 classic full coverage bra. Колір NUDE. НЕЙМОВІРНО ДИВНО М'ЯКИЙ і ЗАТИШНИЙ бюстик з напівм'якими фірмовими чашками на кісточці з гібридної піни з ефектом пам'яті 24/7 ™ Perfect Coverage Bra створений спеціально для того, щоб забезпечити МАКСИМАЛЬНУ ПІДТРИМКУ ГРУДЕЙ і КОМФОРТ НА ВЕСЬ ДЕНЬ! Мікроволокно, що використовується у його складі, створює надзвичайно гладку поверхню, завдяки цієї тканини ШКІРА ДИХАЄ і ВОЛОГА ЕФЕКТИВНО ВІДВОДИТЬСЯ ВІД ТІЛА! У той же час приємне на дотик і до тіла ніжна полотно зовні і всередині бюстгальтера дарує СПРАВЖНЄ БЛАЖЕНСТВО! Фурнітура із золотого сплаву додає нотку блиску! Бюстгальтер надає грудей ПРИРОДНО КРАСИВУ ОКРУГЛУ ФОРМУ! Широкі бретелі з прошарком з гібридною також піни з ефектом пам'яті завжди залишаються на місці, не врізаються в шкіру і ніколи не спадають. Гладкий бюстгальтер АБСОЛЮТНО НЕЗАМЕТЕН, НЕОЩУТИМ на теле и НЕЗАМЕНИМ!!! Поэтому должен быть частью любого гардероба!!! ВЫ БУДЕТЕ УДИВЛЕНЫ, КАК МОГЛИ РАНЬШЕ ЖИТЬ БЕЗ ЭТОГО СУПЕРКОМФОРТНОГО БЮСТГАЛЬТЕРА!!! Говорят что тот, кто КУПИТ и ОДЕНЕТ этот бюстгальтер однажды, больше никогда его не променяет ни на какой другой! И это не шутка.))) Абсолютно новый. Без бумажной бирки. Цена на официальном сайте 68$.

В наличии размеры:

32F / 70F БРОНЬ

36С/80С

40E / 90Е

🌿ЗАМЕРЫ 32F / 70F: Длина пояса в спокойном состоянии 65см. Ширина чашечки від одного кінця кісточки до другого по прямій, включаючи товщину кісточки 16 см; ширина/глибина по тканині, без урахування товщини самої кісточки 23см; висота/глибина по тканини до центру кісточки під прямим кутом 17.5-18см; довжина півкола кісточки 27.5 см

🌿ВИМІРИ 36C / 80C
Довжина поясу в спокійному стані 75см. Ширина чашечки від одного кінця кісточки до другого по прямій, включаючи товщину кісточки 15 см; ширина/глибина по тканині, без урахування товщини самої кісточки 21см; висота/глибина по тканини до центру кісточки під прямим кутом 15.5-16см; довжина півкола кісточки 25,5 див.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 70F
  • 80C
  • 90E
Матеріал:
Мікрофібра

Схожі товари