Всі категорії
Додати товар

80-d ніжний бюст-спейсер з м'якою чашкою passionata miss joy

350 грн
Опис

відмінний стан, ніжний і жіночний, двошарова спинка-сіточка, чашки на кісточках - нижній шар спайсер (тонкий поролоновий трикотаж) і зверху еластична сіточка в цятку висота містка 5см вся довжина 71см, тягнеться до 91см (підійде на 85-З) довжина кісточки у чашці 25см ширина між кінцями кісточки 25см висота нижньої чашки по центру ок. 17см глибина між кінцями кісточки 22-25см як суміжний розмір підійде на розмір 85-З Бюст з високоякісних формованих чашками на кістки, верхній шар чашок, баска і спинка вироби виконані з еластичної мікросітки, бретелі регулюються по висоті, ззаду застібка на два гачки в три позиції. Білизна з колекції Miss Joy виконані за 3-D технології, безшовна легке, повітропроникне і швидковисихаючий - ідеальний супутник на кожен день. Прикрашена колекція мереживними гипюровыми метеликами. Вишукана білизна від Passionata поєднує в собі неординарний дизайн і пристрасний характер, комфортні тканини і ретельну обробку. Белье отличается прекрасной посадкой и разнообразием форм чашек на все случаи жизни и украшает повседневные будни женщин.
Состав:78% полиэстер, 11% эластан, 11% полиамид
Страна: Франция

Бюстгальтер-спейсер – это гладкое белье, изготовленное из особого материала «спейсера». Этот материал легкий и хорошо пропускает воздух, при этом очень долго сохраняет форму. Чашки такого бюстгальтера сделаны из специальной двухслойной пены Spacer 3D, которая позволяет коже дышать и отводит лишнюю влагу.

Модний дизайн: багатошаровий вигляд цього бюстгальтера від Miss Joy створює фантастичний стиль. Ультралегкий бюстгальтер з чашками, обтягнутий тюлем, забезпечує простий і шикарний ефект, який ідеально підходить для повсякденного носіння. Крім того, подвійні регульовані ремінці забезпечують елегантне відчуття носіння, посилене маленькими декоративними метеликами, вишитими на 3 з 4 ремінців. Зручно: чашки і спинка бюстгальтера виготовлені з тонкого мікроволокна. Завдяки цій технологічної інновації чашки Spacer стали дихаючими, що ідеально підходить для комфортного носіння протягом всього дня. Бюстгальтер Passionata - ідеальний компаньйон для будь-якого випадку. Працюйте, тренуйтеся і відпочивайте, насолоджуйтеся вдень з цим надлегким бюстгальтером. Він сидить як приємна друга шкіра, яку ви не відчуєте! В'язані чашки: 89% поліестер, 11% еластан; Чашечки з тюлю: 88% поліамід, 12% еластан; Тюль: 66% поліамід, 34% еластан.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 80D

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?